Dünyanın en büyük otomotiv üretici olan Japonya merkezli otomobil markası Toyota çıkardığı yeni modellerle araç tutkunlarını heyecanlandırdı. Hem fiyat aralığıyla hem de araç özellikleriyle dikkat çeken Toyota, müşterileri için bazı modellerinde indirime gitti. Bizde sizler için Toyota'nın indirim uyguladığı modelleri listeledik.

ÖTV ADIMI OTOMOBİL PİYASASINI RAHATLATTI

Japonya merkezli otomotiv devi Toyota indirimleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tüm dünyada yaşanan çip krizi tüm otomotiv şirketlerini etkilemiş durumda. Hatta geçtiğimiz ayda yaşanan çip krizi nedeniyle Toyota'nın satışalrı düşmüş ve şirketten açıklama gelmişti. Ancak atılan ÖTV adımı ile otomobil sektörü rahat bir nefes aldı.

a1-4.jpg

TOYOTA'DAN DEV İNDİRİM

Atılan ÖTV düzenlemesi ile çoğu dev marka indirime gitti. Ancak bu indirimlerin kısa süreceğini siz okuyucularımıza belirtmek isteriz. İndirime giden markalardan biride Toyota oldu. Yeni modeli Toyota C-HR Hybrid'i piyasaya süren marka, uyguladığı fiyat indirimiyle tüketicilerin yüzünü güldürdü. Bizde sizler için Toyota C-HR Hybrid ile ilgili fiyat araştırması yaparak bir liste oluşturduk.

a2-5.jpg

DOLARDAKİ ARTIŞ OTOMOBİL FİYATLARINI VURDU

Geçtiğimiz Mart ayında 607 bin TL'ye satılan Toyota C-HR Hybrid Hybrid 4x2 Flame e-CVT modeli dövizdeki artışla birlikte zamlandı. Ağustos ayı ile birlikte fiyatı 820 bin TL'ye kadar çıktı. Bizde yaşanan fiyat dalgalanmalarını analiz ederek sizlere Toyota C-HR Hybrid Ağustos 2022 güncel fiyat listesini derledik. İşte o liste...

YENİ TOYOTA C-HR Hybrid 4x2 Flame e-CVT

Tavsiye Edilen 2022 MY Hybrid'e Özel ÖTV Oranı ile Liste Fiyatları (TL)

Fiyat: 820.700

a7.jpg

YENİ TOYOTA C-HR Hybrid 4x2 Passion e-CVT

Fiyat: 895.150

YENİ TOYOTA C-HR Hybrid 4x2 Passion e-CVT (Siyah Tavan*)

Fiyat: 906.200

a8.jpg

YENİ TOYOTA C-HR Hybrid 4x2 Passion X-Pack e-CVT

Fiyat: 953.400

a9.jpg

YENİ TOYOTA C-HR Hybrid 4x2 Passion X-Pack e-CVT (Siyah Tavan*)

Fiyat: 964.550

a10.jpg

YENİ TOYOTA C-HR Hybrid 4x2 Passion X-Pack e-CVT (Siyah Tavan ve JBL**)

Fiyat: 979.350
 


Kaynak: Karar

Editör: TE Bilisim