da takviyelerine ulaşma anlamında bir sıkıntımız yok" ifadelerini kullandı.

"ESKİDEN KIŞIN BİLE ALMAZDIM ŞİMDİ VİTAMİNİ EKSİK ETMİYORUM"

Vatandaş da koronavirüs sonrası vitamin alımını arttırdığını doğruladı. C ve D vitamini kullanacağını belirten Süreyya Enüstün, "Şu anda kullandığım bir vitamin yok ama C ve D vitamini kullanmayı düşünüyorum. Henüz hangisini kullanacağıma karar veremedim. Kesinlikle bu tür ürünleri internetten satın almıyorum. Hekim kontrolünde eczanelerden satın alıyorum" dedi.

Evde mutlaka vitamin bulundurduğunu belirten İlkay Makaraç, "Koronavirüs salgını sonrası daha çok vitamin kullanmaya başladık. Evde bulundurup 2-3 günde bir takviye olarak alıyorum. Eskiden bu şekilde kullanmazdım, kışın bile almazdım. Eczaneden almaya dikkat ediyorum" ifadelerini kullandı.

UCUZ OLDUĞUNDAN İNTERNET TERCİH EDİLİYOR

Koronavirüs salgını öncesinde de gıda takviyesi kullandığını anlatan Ayşenur Çelik ise, vitaminleri ürünün kendi internet sitesi üzerinden almaya özen gösterdiğine dikkat çekti. Çocuğu için gıda takviyesi aldığını söyleyen Ömer Çelik de "Kendim için değil çocuğum için vitamin ve gıda takviyesi kullanıyorum. Özellikle balık yağını tercih ediyoruz. Eczaneden aldığımız oluyor ancak fiyatı daha uygun olduğundan internetten almayı tercih ediyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim