Yılın her döneminde sevdiklerimiz için hediye arayışına girebiliyoruz. Bazen doğum günü, mezuniyet, yıl dönümü gibi özel tarihlerde; bazen de yılbaşı, Anneler Günü, Sevgililer Günü gibi herkesin kutladığı tarihlerde hediye alma ihtiyacı duyuyoruz. Çok fazla tarih olunca haliyle bu durum ne alacağım stresi yaratabiliyor. Biz de bu yüzden stresinizi azaltacak pratik, ekonomik ve şık hediye önerilerinde bulunmak istedik.

Hediyenin en güzeli karşımızdaki kişiye onu düşündüğümüzü hissettirendir. Her hediye bunu başarmaz mı diye düşünebilirsiniz. Hayır, başarmaz. Örneğin vegan birine çok şık, pahalı bir deri mont alırsanız karşınızdaki kişiyi sevindirmek yerine sinirlendirirsiniz. Bu yüzden hediyenin kişisel olması çok önemli. Kişisel derken üzerinde resmi ya da ismi basılı yastık kılıflarından bahsetmiyoruz tabii ki.

Kişiye özel hediye; o kişinin günlük hayatına eşlik edecek, hayallerine doğru yürürken ona motivasyon olacak, boş zamanlarını kaliteli şekilde geçirmesini sağlayacak hediyelerdir. Bu kıstasa uygun hediyeleri seçmek kulağa zor gibi gelebilir. Ancak işin ustası Muhiku’yla çok kolay!

Muhiku, 2018 yılının Mart ayında kurulan; insanların hayatına kaliteli molalar dahil etmeyi amaçlayan bir şirket. Gerçek mutluluğun kendimize ve sevdiklerimize ayırdığımız kaliteli zamanla geldiğini düşünen ekip, hediye kutularını da bu doğrultuda tasarlıyor. Peki o zaman bu kutularda ne gibi ürünler yer alıyor?

Muhiku’nun hediye kutularında;
 

  • Farklı ülkelerin kültürünü taşıyan filtre kahveler ve bitki çayları,
  • Hayata bakışınızı yansıtan eğlenceli tasarıma sahip kupalar,
  • Boş zamanlarınıza eğlence katan deneyim kitleri,
  • En sevilen dizi ve filmlerin koleksiyon ürünleri,
  • Lezzetli çikolata, şeker ve brownieler,
  • Sürükleyici kitaplar,
  • Huzurlu bir ambiyans yaratan kokulu mumlar,
  • Hedeflerinize ulşamanıza yardım edecek planlayıcı ve ajandalar,
  • Stilinize şıklık katacak fular ve takılar,
  • Bakım rutininize eşlik edecek güzellik ürünleri,
  • Ve daha pek çok hediyelik bulunuyor.

Muhiku’nun rakiplerinden öne çıkmasını sağlayan en önemli özellikleri ise bu kutuları uygun fiyata sunması, gönderimlerin büyük kısmında ekstra ücret almaması, İstanbul içinde ücretsiz aynı gün teslimat hizmeti sunması ve dilediğiniz kutuyu hazırlamanıza imkan vermesi.

14 Şubat Yaklaşırken Sevgiliye Ne Almalı, Ne Almamalı?

14 Şubat yaklaşıyor. Yılın en romantik günü, sevgilinize özel bir sürpriz yapmanız için keyifli bir fırsat. Bu tarz günleri anlamsız bulsanız da karşınızdaki insanı mutlu etmek için bir vesile olarak görebilirsiniz. Sonuçta “Bize her gün Sevgililer Günü” desek de bunun gerçekçi olmadığını hepimiz biliyoruz

Sevgililer Günü’nde öylesine alınmış hediyeler ilişkinizde ters etki yapabilir. Bu yüzden reklamların gözümüze soktuğu ayıcıklar, kırmızı güller ve çikolata kavanozlarının aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Çünkü bu gibi hediyelikler oldukça sığ. Tabii aranızda bir esprisi varsa “gerçek” hediyenizin yanına ek olarak koyabilirsiniz.

Sevgiliye hediye olarak daha anlamlı, üzerine düşünülmüş ve onu tanıdığınızı gösteren seçimler yapabilirsiniz. Gelin, Muhiku’daki sevgiliye hediye koleksiyonunu baz alarak erkek arkadaşa nasıl bir hediye hazırlayabileceğinize bakalım.

Erkeğe Hediye Kutusu, Muhiku’nun en çok satan hediye kutularından biri. Bu kutu uygun fiyatlı olduğu için bütçenizi de zorlamıyor. Üstelik içerisinde her erkeğe hitap edecek ürünler bulunuyor. Kutunun içinde;
 

  • Brezilya Bella Giana filtre kahve,
  • Siyah seramik kupa,
  • Kahve kokulu mum,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Özel kutusunda kalem,
  • Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası,
  • Son olarak da hediye notunuz yer alıyor.

Kahve seven erkek arkadaşa alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Kitap seçenekleri dünya klasiklerinden oluştuğu için rahatça seçim yapabilirsiniz.

Bu kutuyu beğendiniz ama geliştirmek ya da değiştirmek mi istiyorsunuz? Kendi Kutunu Yap sayfasıyla benzerini oluşturabilirsiniz. Dilerseniz kız arkadaşınıza da buna benzer bir set hazırlayabilirsiniz. Sevgililer Günü’ne özel olarak içine kalpli çikolatalar ekleyebilirsiniz. Kahvenin ve kitabın yanına çok yakışacaktır. Aynı şekilde kadın için daha feminen bir kolonya tercih edebilirsiniz.

Muhiku’yla Hediyeniz Hedefi On İkiden Vuruyor!

Muhiku, hayata dokunan yüzlerce hediye kutusu satıyor. Fakat iş bu hediye kutularıyla da sınırlı değil. Yukarıda bahsettiğimiz gibi belirli kutulardan ilham alarak karşınızdaki kişinin zevklerine göre sıfırdan bir hediye tasarlayabiliyorsunuz.

Örneğin Friends dizisini çok seven bir kız arkadışınız varsa ona doğum gününde ya da başka bir özel gününde harika bir set hazırlayabiliyorsunuz. Sevdiği şeylere göre bir paket filtre kahve ya da çay; Friends temalı kupa, Friends defteri, çikolata ve kalemle çok seveceği bir hediye kutusu oluşturabiliyorsunuz. Böylelikle hediyeniz tamamen özel oluyor. Hem ona, onu ne kadar iyi tanıdığınızı göstermiş oluyorsunuz hem de seçimleri yaparken bütçenizi gözetebiliyorsunuz. Çünkü alışverişlerde bir limit bulunmuyor. Tek ürün bile alabilirsiniz!

Muhiku’nun en sevilen yönlerinden biri de şimdilik sadece İstanbul içinde özel kuryeyle aynı gün teslimat hizmeti sunuyor olması. Bu diğer şehirlere gönderilmediği anlamına gelmiyor. Tüm Türkiye’ye gönderim yapılıyor. Üstelik hafta içi 14.00’a kadar verilen siparişlerde hediyeniz aynı gün kargoya veriliyor.

Diğer şirketlerin aksine gönderim ücreti konusunda da Muhiku oldukça cömert. Belirli bir limitin üzerindeki siparişlerinize gönderim ücreti ödemiyorsunuz. Böylelikle bütçenizi yalnızca hediyenin kendisine ayırmış oluyorsunuz. Bu teklifler ilginizi çektiyse Muhiku hediye dünyasını hemen keşfedebilirsiniz!

Editör: TE Bilisim