Konuyla ilgili açıklama yapan Adana altın toptancısı Bülent Dalyan, vatandaşların son dönemde çeyreğin çeyreğine yöneldiğini belirtti. Kilo ile altın alan vatandaşların da olduğunu ifade eden Dalyan, çeyreğin çeyreğine de yoğun ilgi olduğunun altını çizdi.

ALTIN FİYATLARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Son dönemlerde altın fiyatlarında yükselme devam ediyor. Özellikle düğünü olan ya da düğüne katılacak olan vatandaşlar, anlık altın fiyatlarını takip ediyor. Çeyrek altın fiyatları 700 TL'yi geçince, vatandaşlar altın almakta zorlanmaya başladı.

ÇEYREĞİN ÇEYREĞİ

Bülent Dalyan, çeyreğin çeyreğine yoğun ilgi olduğunu belirterek, "Her kesime altın satıyoruz. Kilo altın alan da var, çeyreğin çeyreği ve yarım gram altın isteyen de var. Satışlarda patlama yaşanıyor" dedi.

GRAMIN YARISI

Gram altını yarısı ve çeyreğin çeyreğine yoğun ilgi olduğunu söyleyen Dalyan fiyatlar hakkında şu bilgilendirmeyi yaptı:

"Bu artışın devam edeceğini bilen bazı kişiler, 1'er kiloluk külçe altın alıyor. Şu anda görsel olarak hazırlağımız tablamızda 4 milyonluk altın var. Elimizde servet tutuyoruz"

Editör: TE Bilisim