22-28 Mart 2021 tarihlerinde Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Altın Ambulans Sağlık Ödülleri için başvurular 26 Ocak 2021 tarihinde başlıyor. Sağlık Sisteminin en prestijli ödülü olmaya aday Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’nde 5 kategoride yılın en iyileri ödüllendirilecek. 8.Altın Ambulans Sağlık Ödülleri için adaylar başvurularını 26 Ocak-20 Şubat 2021 tarihleri arasında www.altinambulans.org web sitesinden gerçekleştirebilecek.

Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslararası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla organizasyonu gerçekleştirilen “Altın Ambulans Sağlık Ödülleri”; Başarı Ödülleri, Vefa Ödülleri, Basın Ödülleri, Sosyal Medya Ödülleri ve Jüri Özel Ödülleri olmak üzere 5 kategoride acil sağlık çalışanlarının oylarıyla sahiplerini bulacak.

Üç aşamadan oluşan değerlendirme sürecinde ilk aşama aday belirleme süreci. İlgili kategoriler için yapılacak adaylık başvurularından, ön eleme süreci sonrasında kriterlere uygun görülen adaylar 01 Mart – 15 Mart 2021 tarihleri arasında oylamaya sunulacak. Aday belirleme kriterleri ile ödül kategorileri şunlardır:

Aday Belirleme Kriterleri
1) İlgili kategoride adaylar en az 3 ATT-DER üyesi tarafından teklif edilir.
2) Aday gösterilecek kişinin bilgilendirilmiş ve onayının alınmış olması gerekmektedir.
3) Aday gösterilecek kişinin;
a) Kısa özgeçmişi
b) 1200 karakteri geçmeyen başarı öyküsü
c) Fotoğrafı (JPG formatında 300 DPI)
d) Aktif olarak görev yaptığı il ve iletişim numarası

Ödül Kategorileri

1-) Başarı Ödülleri:

Acil Tıp Teknisyeni
Paramedik
Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı
Başhekim
Doktor
Sağlık Memuru
Hemşire
Ekip
Öğrenci
Ambulans Sürücüsü

2-) Vefa Ödülleri
3-) Basın Ödülleri
4-) Sosyal Medya Ödülleri
5-) Özel Ödüller

Editör: TE Bilisim