Üç aydır maaş alamadıklarını ifade eden çalışanlar hastane önünde bir araya geldi. Üç aydır maaş alamamalarının yanı sıra bir haftadır bugün, yarın diye oyalandıklarını ifade eden işçiler, “Bizler üç aydır maaş alamıyoruz, bu süreçte bu yapılır mı? Her gün işimizin başında canla başla çalışıyoruz. Ancak maaş alamıyoruz. Bizlerin de ailesi, çocuğu var. Ödemelerimiz var. Bizlere gün veriyorlar, ödemelerimizi ayarlıyoruz, bankada sorun çıktı diyorlar. Böyle bir sistem olur mu? Bugün Saat 11’e kadar yatacak dediler, yine bekleyeceğiz bakalım” diye tepki gösterdiler. 

“Maaşlarınız bir saat içinde yatacak” dedi

Şirket Müdürü ise işçilerin yanlarına inerek, “Bunu yaparak sadece beni cezalandırıyorsunuz. Hepinizden rica ediyorum, lütfen görev yerlerinize geçin. Size söz veriyorum, bugün içerisinde maaşlarınız, bugün değil, hatta bir saate kalmadan maaşlarınız yatacak. Size yemin ediyorum elimden gelen çabayı göstereceğim. Yatmazsa bırakıp gidiyorum, beni cezalandırıyorsunuz.” dedi. 

Müdürün konuşması sonrası işlerinin başına dönen işçiler belirtilen saatte maaşlarının yatmaması durumunda yeniden eylem yapacaklarını söylediler.

KAYNAK: WWW.ESKİSEHİREKSPRES.NET

Editör: TE Bilisim