"Değerli Basın mensupları
Ülkemizin covit-19 nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte sağlık çalışanlarının moralini bozup motivasyonunu engelleyecek davranışlara şahit olmak hepimizi üzmüştür.
Başarılı ve çalışkan ,sevilen bir hekimimize sosyal medyada linç kampanyası ve yargısız infaz yapılmıştır.
Yılardır Ordu ve görev aşkı ile çalışan hekimimiz ordu için bir değerdir.
Değerli Basın Mensupları
üyelerimiz üzerinden olayın aslının ne olduğu araştırmadan yapılan yazılar ve yorumlar tüm sağlık çalışanlarını üzüntüye sevk etmiştir.
Siyasetçilerin bu olayı siyasete alet etmesini doğru bulmuyoruz.
Bu konu da sendikamız tarafından düşüncelerimizi açıklama gereği duyulmuştur.
öncelikle masumiyet karınası göz ardı edilerek insanlarin direkt suçlanması ve itham edilmesi kabul edilebilir bir durum değildir. olayın arka yuzunde koltuk , suçluluk psikolojisi ile öç alma duygusu yattığı tarafımızca bilinmektedir.
Ordu Eğitim Ve Araştırma hastanesinde yaşanan olay 1 yıl önce olmuş ve olay sorusturularak sonuçlandirılmıştır.
Ancak kamu kurumu olan Ordu Eğitim Ve araştırma hastanesinin kamuya açık olmayan ve kuruma ait güvenlik kamera görüntüleri kişisel gizli veri kapsamında olmasına rağmen nasıl olup da dışarı servis edildiğinin araştırılması durumunda bu olayın gerçek yüzü ortaya çıkacaktır.
söz konusu gizli görüntülerin dışarı sizdirilmasini engellemeye çalışması gereken idareciler bu olayda kabahatlidir.
Hangi konularda sorusturuldugu da tarafımızca bilinmekte ve bu olayın öç alma amaçlı olarak tezgahlandigi düşüncemiz çok kuvvetlidir.
memuru masada satan ve il sağlık müdürlüğünde yapılan her türlü atama vb. idari işlemde bencilce davranan kendi eşi ve saksakcilari dışında kimseye nefes alma şansı bile vermeyen sarı sendikacıların çıkıp ilgili personeli sahiplenmesi tarafımızca timsah göz yaşları olarak değerlendirilmektedir.
usulsüz yapılan atamalarda geçici görevlendirmelerde, pandemi sürecinde es dost akrabayi idare kısmında görevlendirilmesinde, mobbing ile ezilen çalışanların çığlıklarını duymayan sarı sendika başkanının yaptığı açıklamalar çalışanların gözünde yok hükmündedir.
büyük türk sağlık sen camiası genel başkanından üyesine kadar haksızlığa uğrayan tüm meslektaşlarımızın yanındadır. tam destek olmaktadır.
milliyetçi Hareket Partisi ordu milletvekilimiz sayın cemal Enginyurt beyefendinin bize ve Hekimimize olan desteğinin bizzat telefonla arayarak bizlere iletmesi gücümüze güç katmaktadır.
Sayın vekilimiz Cemal Enginyurt beyefendiye göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı şahsım ve Türk sağlık sen Ailesi olarak Teşekkür ediyorum.
olayların takipçisi olacağımıza ve gizli verilerin kurum dışına sizdirilarak adeta feto operasyonu gibi bir operasyonunun gerçek vatan sever kişilere yapılmasına dün olduğu gibi bu günde karşı duracağız." dedi.
Editör: TE Bilisim