Yünkül açıklamasında, "FETÖ'cülerin en iyi yaptığı işlerden birisi ALGI oluşturma çabalarıydı. Bir konu, bir kişi veya bir kurum ile ilgili önce algı oluşturmak için gerekli adımları atarlar, ardından da oraya operasyon çekmeye çalışırlardı.

Maalesef bu algı oluşturma çabaları bazı kurumlarımızın yöneticileri tarafından da uygulanmaya devam ediyor. Sendikamıza ve temsilcilerimize yönelik Yüksek İhtisas Hastanesinin Başhemşiresi olacak zatı muhteremin yaptığı mobbing ile ilgili açıklamamızın ardından, aynı zatın temsilcilerimiz ve sendikamıza yönelik sahada yapmaya çalıştığı algı operasyonuna da sessiz kalacak değiliz.

Temsilcimizin sorumlu olarak acilde tuttuğu nöbetleri yok sayıp supervisor nöbetine yazmaya çalışmasına yaptığımız itirazı, algı oluşturmak için " nöbet tutmak istemiyor " denmesine sadece gülüyoruz. Yaptığımız açıklama sonrası hele konunun başörtüsü meselesine çekilmesine ise söyleyecek söz bulamıyoruz.

Sendikamızın yönetici kademesinde görevli arkadaşların hiçbirinin, rahat yerde çalışma, nöbet tutmama talebi yok olamaz da. Bu konu tarafımızdan gündem dahi edilmez. Hele yıllarca başörtüsü mücadelesi vermiş, eşi başörtüsü mağduru bir kişiye bu konu üzerinden saldırma girişimi en hafif tabiriyle alçakça bir girişim.

Tekrar söylüyoruz, ey Yüksek İhtisas Hastanesinin Başhemşiresi ne senin nede senin akıl hocalarının FETÖ taktiklerini andıran bu ayak oyunları bizi yolumuzdan döndüremeyecek.

Siz bir taraf biz bir taraf...." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim