Şahinbey Belediye Kongre Merkezinde Türk Sağlık Sen Gaziantep şubesinin organize ettiği toplantıya çok yoğun ilgi vardı. Türk sağlık Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Akmaz ve yönetiminin organize ettiği gecede Pandemi döneminin kahramanları gönüllerince eğlendi.

Geceye Türk Sağlık Sen üyelerinin yanı sıra Türkiye Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcıları Kemal Kazak Mustafa Köse Türk Eğitim Sen Gaziantep Şube başkanı Bekir Avan ve çok sayıda şube Başkanı da katıldı.

Gece de bir konuşma yapan Gaziantep Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Akmaz: çok yoğun ve yorucu bir pandemi döneminin ardından 12/18 mayıs Hemşire ve Ebeler haftasında sendikamıza üye olan arkadaşlarımızla böyle bir gece de birazda olsa bu yorgunluğu ve stresi atmak istedik. Bizim tek hedefimiz sağlık çalışanı arkadaşlarımızın hakkını korumak ve onların hakkı olanları almaktır. Genel Başkanımız ve sendikamız da bu konu da çok önemli mesafe almıştır diye konuştu. Gecede sıra gecesi ekibi eşliğinde doyasıya eğlenen Türk Sağlık Sen üyeleride müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Türk Sağlık Sen Gaziantep Şubesi üyeleride organizasyonu hazırlayan Başkan Akmaz ve yönetimine teşekkür ederken ; sağlık çalışanlarının haklarının verilmesini ve bu ekonomik krizde biraz olsun insan gibi yaşamak istdiklerini ifade ettiler(Memo Haber)

Editör: TE Bilisim