"10 Ağustos itibariyle Adıyaman'da sağlık personelinin izinleri artan covid-19 vakalarından dolayı kaldırıldı.
"Bugünlerde geçecek" temennisiyle Türksağlıksen ailesi olarak bütün sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyor halkımızdanda istirhamımız maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uyulmasıdır.
Şunu da belirtmek isteriz ki bu özverili çalışmalarınız sonucunun: mali ve özlük hakları olarak geri dönüşünün sağlanması için gerekli ve ilgili birimlere haklı taleplerimizi almakta ısrarcı olacağız ve sağlık çalışanlarının lehine olmadanda vazgeçmeyeceğiz.
Bu süreçte herzaman olduğu gibi bizler devletimizin yanındayız. Gerek temsilcilerimiz gerekse yönetim kurulumuz koltuk peşinde değil en riskli birimlerde halihazırda görev yapmaktadırlar Siz çalışanlarımız haksızlığa uğradığınız noktalarda temsilcilerimize ve bizlere ulaşmakta hiç tereddüt etmeyiniz.Hastane idarecilerinden isteğimiz adeletli personel dağılımı kronik rahatsızlığı olanlar hariç tüm çalışanları ayrım yapmadan hastanede adeletli bir dağılım yaparak değerlendirmeleri, ek ödemelerin tavandan verilmesi için bakanlığa baskı kurmaları.
Emekleriniz ödenmez dediler alkışla ödediler, bizler Emekleriniz ödenene kadar mücadelemize devam edeceğiz Sizinleyiz ve yanınızdayız.
Tüm sağlık çalışanlarının Allah yardımcısı olsun" ifadelerine yer verdi.
Editör: TE Bilisim