Bursa Sağlık Sen İl Başkanı Gökhan Yünkül'ün açıklaması;

2 yıl önce bana mobbing yapılıyor, beni zorla sorumluluktan alıyorlar diye isyan eden zat, başhemşire koltuğuna oturmasının üzerinden 1 ay geçmeden geçmişin intikamını almak için sahaya çıktı. 1300 yataklı Yüksek İhtisas Hastanesinde çözülmesi gereken onlarca sorun varken, tek sorun acil sorumlusunun supervisor nöbetiymiş gibi koltuğa oturduğu gibi bunu gündem etti. Acil sorumlusu arkadaşımız ayda 48 saat fazla mesai yaparak acilde nöbet tutmaya devam ederken ısrarla süpervisor nöbeti tutturma isteği neden kaynaklanıyor?

Geçmişte kendisinin maruz kaldığını iddia ettiği mobbingi çok değil koltuğa oturmasının üzerinden 10 gün geçmeden kendisinden sonra sorumlu olan arkadaşımıza yapmaya başladı. Acil sorumlusu arkadaşımız bizimde tavsiyemiz ile görevinden istifa etti. Baskıya boyun eğecek değiliz. Buna sessiz kalacak değiliz.

Kendi yetersizliği sebebi ile geçmişte acil sorumluluğundan alınmasını mobbing diye yutturmaya çalışan bu kişinin ne kadar yetenekli bir yönetici olduğunu göreve gelmesinin ardından daha 1 ay geçmeden müşahede etmiş olduk.

Ne senin nede senin akıl hocalarının, ne temsilcilerimize nede üyelerimize baskı yapmasına müsaade etmeyeceğiz. Sağlık-Sen olarak her daim hakkı, hukuku ve adaleti herşeyin üzerinde tuttuk. Adaletsizliği ve hukuksuzluğu yapan üyemiz dahi olsa karşısında olacağız.

Editör: TE Bilisim