Adana Sağlık-Sen Şubesi tarafından Adana da görev yapmakta olan sağlık personellerinin moral ve motivasyonlarını artırmak ve de sağlık personelleri arasında birlik ve beraberliği artırmak adına düzenlenen futbol turnuvası bugün düzenlenen açılış kokteyli ile başladı.Turnuva kapsamında 22 takım 58 maç yapılacak ve turnuva finalini Kasım ayı içerisinde geniş katılım ile yapılacaktır.

Ak Parti İl Başkanı Şerif Güler,Adana Memur-Sen Başkanı Mehmet Sezer,Adana İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Başkanı Adnan Atılgan ,Yüreğir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Soner Çitil,Ulaştırma Memur-Sen Başkan Vekili İlker Sarıkafa, Ak Parti İl Yönetiminden Mehmet Cebe,Abdülkadir Kaplan,Yücel Koç beyler,Sağlık-Sen Şube Yönetim Kurulu Üyeleri,Disiplin ve Denetleme Kurulları,İş yeri temsilcileri,delegelerin ve üyelerin katıldığı Turnuva başlangıç kokteylin de protokolün top atışı ile turnuvanın ilk maçı başladı.

Turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ‘’Sağlık-Sen şubesi olarak misyonumuz da hiçbir zaman ayrım olmamıştır. O üye Bu üye gibi ayrımlardan uzak tüm Adana Sağlık çalışanlarını kucaklayarak sağlık çalışanları arasında birlik ve beraberliği sağlamaya çalışmaktayız. Bugün açılını yaptığımız turnuvanın da amacı birlik ve beraberliğe katkı sunup yedi gün 24 saat büyük emekler ile çalışan sağlık personellerinin bir nebze olsun motivasyonunu artırmaktır. Turnuva açılış kokteyline katılan değerli misafirlerimize, üyelerimize teşekkür eder ve turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza başarılar dilerim.’’ dedi.

Editör: TE Bilisim