Süleyman Soylu Kamudaki idarecilere ders olmalı
Çarşıda pazarda her yerde covid bitti ,herkes Sedat Peker ve Süleyman Soyluyu konuşuyor . 
Yalama ve çıkar odakları gerçeklerden öte yorumlar atıyorlar . 
Devlet in makamı ve prestiji hiç bu denli sarsılma mışdı . 
Kime sorsam ama Peker de haklı kardeşim ,Peker doğru yaptı ,Peker şöyle yaptı . 
Covid bitti ,ekonomik sıkıntılar bitti ,gündem yeni video ve tvetter da ne olacağa döndü . 
Süleyman soylu neden ders olmalı peki evinde bir kez bayram da olmayan dağ bayır gezen adamın makamı da demekki boş Muş ,makam ne kadar önemsiz miş herkesin iyi bakması lazım . 
Makamlar geçici kalıcı olan yaptığınız hizmetler iyisi ile kötüsü ile insanlar a yaklaşım tarzınız . 
Şimdi bizim şehirde olanlara göz atalım ; şehirde 2 (iki) senedir tek hayali İl müdürü olmak isteyen bunun içinde  dili dışarda iki vekili sürekli yalayan kusura bakmayın ama öyle ! 
Makamda başarılı veya başarısız mevcut bir idareci varken sağlığın tek gündemi ben ,ben ,ben ,ben ben il müdürü olmalıyım diyen kırpık abi ve eski akıl hocası devlet adabı nedir bilmedikleri için yıprattıkları makamda ki kişi değil devletin makamı ancak gözlerini hırs bürümüş. (Bu olaylara onurlu bütün idareciler şahit ) 
İl deki vekiller kim ile kim ile barış bunun dengesi ni takip etmekten çalışanların ne sorunu var hiç bir zaman bilmedin iz ,
İl başkanı görevden alınacak yerine kim olacak senaryosu ile günlerce tezrivat lar yaptın ,şimdi il başkanı nı kim ile ikna ederim önümdeki engel o dedin ama şanslısın illerini tanımayan çalışanlar ne düşünüyor demeyen bir kitle var . Onları  seansları arttır bence bu iş olur . 
Eskişehir’in en başarılı veya başarısız olanı bulmak İçin bizim telkinleri mizi bırakın sağlık camiası ve ailesi orda asıl onlar ne diyor ,ne düşünüyor ,gerçekler bence nedir çok basit . 
Sıkıntı yok 2023 de mecliste olmayacak 2023 sandık ve saha çalışmasını  kırpık ve avenasi yaparlar. 
İnsanların geçmişini bilmeyenlere de Sedat Peker ders olsun gece ve kimse yokken konuşulanlar bir kamera  bir telefon ile bitiyor . 
Kırpığın geçmişi çok karanlık benden demesi . 

Editör: TE Bilisim