Sağlık-Sen Konya Şube Başkanlığınca Hemşireler ve Ebeler haftası münasebetiyle düzenlenen “Sağlık Çalışanları Kahvaltıda Buluşuyor” etkinliğinde yaklaşık 1600 Sağlık çalışanı bir araya geldi.

Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Ülke Genelinde ve Konya’da yetkili olan Sağlık-Sen Konya Şubesi tarafından Hemşireler ve Ebeler haftası münasebetiyle organize edilen “ Sağlık Çalışanları Kahvaltıda Buluşuyor” etkinliğine Konya’nın Merkez ve ilçelerinde çalışan sağlık çalışanları Meram Yaka yolu üzerinde bulunan Öncü Düğün ve Konferans salonunda kahvaltı etkinliğinde buluştu.

Sağlık-Sen Konya Şubesinin “Sağlık Çalışanları Kahvaltıda Buluşuyor” etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, “ Uzun pandemi döneminin ardından Sağlık çalışanlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yetkili ve etkili Sendika olan Sağlık-Sen Konya Şubemiz üyelerimizin hak ve hukukları her alanda kazanmak adına mücadelesini gece-gündüz arkadaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz. Yaklaşık on bine yakın sağlık çalışanlarımızın desteğiyle sendikal mücadelemizi sürdürüyoruz. Onlar için en iyisini yapma çabasındayız. Bizlere verilen görevi çok iyi biliyoruz. Bu görevi layıkıyla yapmak için üyelerimizle birlikte çalışıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize sendika adına teşekkür ediyorum “ dedi.

Sağlık-Sen Genel başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, “ Ülke genelinde sağlık çalışanlarımızı gönül verdiği ve üye olarak tam destek verdiği sendikamız Sağlık-Sen, kendisine verilen bu anlamlı görevi tam manasıyla yapmak için her sahada mücadelesini sürdürmektedir. Sağlık-Sen Konya Şube Başkanım Ahmet Uzunay veğ yönetim kurulu arkadaşlarımızın göreve geldiği günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve hizmetler takdire değer. Bizlerde bu çalışkan arkadaşlarımıza genel merkez olarak her zaman yanlarında oluyor ve desteklerimizi esirgemiyoruz. Sağlık-Sen Genel Merkezimiz üyesine sahip çıkan ve her zaman yanında olan her şube başkanına ve yönetim kuruluna sahip çıkmıştır ve çıkmaya devam edecektir. Bu çizgimiz bizlere yetkili ve etkili sendika olmamızı göstermektedir. Gehel merkezimiz, Şubelerimiz ve Üyelerimizle birlikte Sağlık çalışanlarının hak ve hukukları almaya ve kazanmaya hep birlikte çalışacağız. Konya Şubemizin Hemşireler ve Ebeler haftası münasebetiyle düzenlediği “ Sağlık Çalışanları Kahvaltıda Buluşuyor” etkinliğine yaklaşık 1600 sağlık çalışanlarının katılması bizleri çok mutlu etmiştir. Hep birlikte olmaya ve kazanmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından “ Sağlık Çalışanları Kahvaltıda buluşuyor” etkiliğine katılan sağlık çalışanları kahvaltılarını yaparken, aynı zamanda uzun zaman görmedikleri arkadaşlarıyla sohb et etme imkânı buldular.

Editör: TE Bilisim