Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr Ahmet Uzunay, yönetim kurulu üyeleri ile sendika üyeleri, Memur-Sen Konfederasyonunun Ankara Tandoğan meydanında gerçekleştirdiği “Alın terinin karşılığından başka bir şey istemiyoruz” mitingine tam kadro katılarak, tam destek verdiler.

Memur-Sen öncülüğünde Ankara Tandoğan Meydanın gerçekleştirilen “ Lütuf değil Hakkımızı istiyoruz” mitingine Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Ahmet Uzunay; yönetim kurulu ile sendika üyeleri lüksek bir katılım ile mitinge destek oldular.

Miting hakkında bilgi veren Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, “ Emeğimiz için, Alın terimiz için, hakkımızın teslimi için bağlı bulunduğumuz Memur-Sen Konfederasyonumuzun Ankara Tandoğan Meydanında gerçekleştirdiği döktüğümüz alın terinin karşılığında başka bir şey istemiyorum” mitingine Konya Sağlık-Sen olarak üyelerimizle birlikte tam destek verdik. Mitinge katılımın beklenenden çok olması bizleri çok mutlu etmiştir. Çünkü kamu çalışanları lüfut değil haklarını istiyorlar. Bu mitingde bunun en büyük göstergesi olmuştur.

Sağlık-Sen Konya Şubesi olarak bizler her zaman üyelerimizin hakları adına her alan yerimizi almaya devam ediyoruz. Kazanan alın teri ile haklarını isteyen kamu çalışanlarının olacaktır.”dedi.

Editör: TE Bilisim