Kahramanmaraş Sağlıksen İl başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, bazı haber sitelerinde  ve sosyal medya paylaşım sitelereinde yer alan Sağlık Çalışanlarımızın öğle yemeğinde yedikleri yemek üzerinden Kısır Partisi Yapıyorlar algısı oluşturmaya çalışılmakta ve Sağlık Çalışanlarımıza psikolojik şiddet uygulanmaktadır dedi. 

Demirci yaptığı  basın açıklamasında; "Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada son bir aydır Kahramanmaraş Sağlık Camiasıyla alakalı asılsız yıpratmaya yönelik haberler peş peşe pompalanmakta ve sağlık çalışanları toplumun gözünde itibarsızlaştırılarak sağlık kurumlarında kargaşa oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Son olarak Necip Fazıl Şehir Hastanesi Onkoloji Servisinde fedakarca görev yapan, hastalarının dertleriyle dertlenen, en sıkıntılı zamanlarında onlara bir anne bir kardeş şefkatiyle hizmet eden Sağlık Çalışanlarımızın öğle yemeğinde yedikleri yemek üzerinden Kısır Partisi Yapıyorlar algısı oluşturmaya çalışılmakta ve Sağlık Çalışanlarımıza psikolojik şiddet uygulanmaktadır. Sağlık Çalışanlarımız Yedi gün 24 Saat hastalara fedakârca hizmet sunmaktadırlar. 

 İnsanın en doğal hakkı olan yemek yeme hakkını dahi Sağlık Çalışanlarımıza çok gören ve onları yıpratarak itibarsızlaştırmaya çalışan tüm kesimleri esefle kınıyoruz. Gece-gündüz demeden hastalarına ve hasta yakınlarına hizmet eden Fedakâr Sağlık Teşkilatımızın asil kadrolarını kirletme çabalarına asla seyirci kalmayacağımızı bu bağlamda Sağlık Çalışanlarımıza yönelik iftiralara karşı hukuki girişimler başta olmak üzere, bu sürecin sonuna kadar da takipçisi olacağımızın bilinmesi gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur..." dedi.

Onkoloji servisinde aylardır yatan hastalar ise yine yaptıkları açıklamalarda hemşirelerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Hemşireler, Doktorlar burada gerçekten çok güzel çalışıyorlar diyen hasta yakını Dilber Göçmen, ‘’Biz burada bir aile gibiyiz. O gün çocuğun babası, oğluna sakin olmasını söyledi. Ancak o hemşirelerin üzerine yürüdü. Biz memnusunuz çalışanlardan’’ dedi.

 

Kaynak:Maraşgündem

Editör: TE Bilisim