Tahir Eren ve Ekibi: 101 – Diğerleri: 0) 

Sağlık-Sen 3 Nolu (Bakanlık) Şube Başkanlığının Olağan Genel Kurulu öncesi gerçekleşen delege seçimlerinde mevcut başkan Tahir Eren liderliğindeki ekip şimdiden 101 delege çıkararak hiç delege çıkaramayan diğer ekibe karşı açık ara öne geçmiş oldu. 

Sorumluluk alanında Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatı, TİTCK, Hudut Sahiller Genel Müdürlüğü ve Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi bulunan Sağlık-Sen 3 Nolu (Bakanlık) Şubesinde Olağan Genel Kurul süreci heyecanlı başlamasına rağmen daha delege seçimleri esnasında yarış kopmuş görünüyor. Henüz Merkez Teşkilatında delege seçimi yapılmamış olmasına rağmen diğer kurumlarda karşı tarafa hiç delege kaptırmayan Tahir Eren ve ekibi, güvenini sağladıkları 101 delege ile şimdiden yarışı göğüslemiş görünüyor. 
 
Birkaç ay önce oluşturdukları bir platform üzerinden şube yönetimine adaylıklarını açıklayan, hazırladıkları video ve yazılarla sosyal medyadan seçime giren oluşum; TİTCK, Hudut Sahiller Genel Müdürlüğü ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hiç delege (0) çıkaramamış olması, sahadaki gerçeklerin sosyal medyada görünenden farklı olduğu söylemlerine yol açtı. Seçime katılan çalışanlar bu kurumlarda 101 delege çıkaran mevcut başkan Tahir Eren ve ekibinin sahaya güven verdiğini ve böylelikle büyük bir teveccühe mazhar olduklarını dile getiriyorlar. 

Tahir EREN Şube Başkanı

Editör: TE Bilisim