Hastane yemekhanesini öğle saatlerinde çalışanlara moral motivasyon için ayda bir defa yöresel yemeklerin verildiği ve Urfa yöresinin havalarinin çalınmasına gelen tepkilere biz anlam veremedik.
Adana şehir hastanesi yemek şirketi tarafından her ay düzenlenen yöresel yemek tanıtım günleri gibi yapılan sağlık personeline de moral motivasyon depolanan organizasyonun bazı haber sitelerinde sağlık personeli linç edilmeye çalışıldı.
Ekonomik olarak maaşları ve döner sermaye azalmış ,gün aşırı nöbet tutar hale gelmiş ,Çocuklarından ,eşinden ve sevdiklerinden uzak kalırken sağlık personelinin yemek yemeye,eğlenmeye,müzik dinlemeye,kahve içmeye hakkı yok yokmu?
Şehir Hastaneleri çalışanları olarak Hasta ve yakınlarına en yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmaya devam edilmektedir. Hastanemizde yüksek düzeyde hasta memnuniyeti olmaktadır. Hasta memnuniyetinin sürdürülebilir olması için bu hastalarımıza 7/24 hizmet veren sağlık çalışanlarımızın da özveri ile çalışan bir insan olduğu düşünülerek motivasyonu gerçekleştirilmelidir. Hasta ve yakınlarının girmediği, yüksek özveri ile gün içerisinde istirahat kullanmadan çalışan personellerimizin bir öğlen arasında yemek yer iken insani bir eğlence ve renk getiren , çalışanlara farklı bir an yaşatan bu etkinliğin olumsuz bir şekilde medyada tanıtılması kasıtlı bir manüplasyondur.
Özellikle çalışanlarımızın mahrem dinlenme ve insani ihtiyaçlarını giderdiği zamanlarda hastalarımıza hizmeti aksatmadan yapılan motivasyon arttırıcı etkinliktir.
Biz bu hususda sağlık çalışanlarımızın linç edilmesine izin vermeyecegiz.
Kamuoyuna saygılarımla .
Bekir NENNİOĞLU
Memur-sen Adana İl Sekreteri
Sağlık-sen Adana Şube Baskanı

Editör: TE Bilisim