Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Köksal'ın bu iilk yazsını "Sağlık Sisteminde Neden Sular Durulmuyor" başlığı altında sizinle paylaşmıştık. Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Köksal bu yazısında  başarısızlık ,iletişimsizlik ,personelin saygı duymadığı bir alan oluştu ise sorumlular ne yapıyor  diye sormuştu  ve dönüşü olmayan bir yola giden Sağlık Sistemi çöküyor demişti.Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Köksal bugun yayınladığı yazının ikinci bölümünde Sağlık Çalışanları almadığı ücretler üzerinden Paragöz ilan edildi Sağlık Bakanlığı tarafından  dedi. Köksal açıklamasında , "Sonuç mutsuz bir sağlık ordusu işlemeyen tersine dönmüş bir sağlık sistemi ,kendini başarılı bulan her yaptığı doğru olan azınlık bir idareci kitlesi " ve "Maaşı validen 3 kat fazla vekilden 2 katla fazla musmutlu Bilge yöneticiler dışında her şey kötüye gidiyor"  diye devam etti.

Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Köksal'ın  yazısının tamamı;
 

Vatandaş ile sağlık ordusunun arası neden açıldı

Sağlık da sular neden durulmuyor diye bir yazı dizisi başladık ;madde madde sorunları çalışanlar gözünden ele almak gerekiyor !

Pandemi nin kahramanları idik herkes balkonda alkışlıyordu !

Sağlık ordusu her dönem fedakar ,ailesinden ödün veren korkusuz ve öncelikli olarak insan olduğunu göstermişti ! Ne oldu da boykotlar ve vatandaş tahammülü ortadan kalktı !

Sayfalarca yazarız istesek ama kısa özet geçelim !

Sağlık Çalışanları almadığı ücretler üzerinden Paragöz ilan edildi Sağlık Bakanlığı tarafından ! Almadığı paralar üzerinden burası Önemli !

Parasını veriyoruz hala ne istiyorsunuz imajını bizzat bakan bey halkın önüne yem attı sağlık ordusu nu ! Tavan döner sermaye % 100 tavan ödemesi süslü ama içi boş vaatlerin çöküşün başlangıcı oldu .

Halk savaşta ganimet peşinde olduğunu düşündü sağlık ordusunun biz ölüyoruz onlar para ,zam peşinde dediler kendi pencerelerinde haklı idi onlar !

Çünkü sağlık sisteminin devlet ayağının nasıl işlediğini bilmeyenler sürekli müjde veriyoruz yapıyoruz görüşüyoruz diye basın ordusu başlıkları İLE sağlık ordusuna sürekli zam,iyileştirme yapıldığı algısını oturttular !

Malum en büyük ayrılık ve yıkım Doktorlar ve diğerleri tiviti ile geldi . Doktorlar a zam 2500 ,5000 senaryosu ile büyük bir kırılma başladı !

Sağlık bakanlığı içindeki grupların desteği ile Doktor sendikaları kuruldu ;kurduruldu ! Hekimler ve diğerleri tezini birleri işledi ! Ne yazık ki artık sağlık sistemi ayrıştı !

Sağlık sistemin in bedel ödeyen paydaşları ne diyor kimse umursamadı ,biz en iyisini biliyoruz dediler !

Sonuç mutsuz bir sağlık ordusu işlemeyen tersine dönmüş bir sağlık sistemi ,kendini başarılı bulan her yaptığı doğru olan azınlık bir idareci kitlesi !

Maaşı validen 3 kat fazla vekilden 2 katla fazla musmutlu Bilge yöneticiler dışında her şey kötüye gidiyor !

Pandemi sonrası yorgun ,tükenmiş izin alamamış sağlık ordusunu tüketen son darbe ;

Benim kararım ben öyle uygun gördüm ben böyle istiyorum ,işinize gelmiyor ise istifa edin ,diyen sağlığın Polyana idarecileri bir şeyi başardılar .

Sağlık ordusunu tükettiler ,halkıda artık sistemin işlemediğine inandırdılar !

Halk ile sağlık ordusu arası açılmıştır ! Geriye dönüş başlamıştır .Dayağı beraber yemiş fakirliği beraber yaşamış ,yokluğu beraber çekmiş paydaşların söylemleri yok sayılmış klavuz karga olanlar daha muteber olmuştur .

İdareciler işi çözmüş ,Bilecik’te esnaf atama yapıyor ;bağlar bölgesi zengin abimizin ofisi idareci kuyruğunda ! Artık devlet siyaset nereye gidiyor yorum sizlerin !

Bir diğer sorun başlığı İLE görüşmek üzere !

Editör: TE Bilisim