Basın ve medya alanında faaliyet gösteren News Time-News Türk Dergileri Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’yi, yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle her yıl düzenlediği geleneksel ödülleri çerçevesinde “Yılın Sendika Başkanı” ödülünü takdim etti. Ödülü News Time-News Türk Medya Grup Yöneticileri Genel Başkanımıza makamında yapılan törenle teslim ettiler.

KAHVECİ: BU ÖDÜL BİZLERİ DAHA DA ŞEVKLENDİRECEKTİR

Genel Başkan Önder Kahveci aldığı ödüle ilişkin olarak, “Yıllardır kamu çalışanlarının hak mücadelesi için tüm varlığı ile mücadele eden Türkiye Kamu-Sen diğer taraftan millet ve memleket meselelerinde de her zaman hassasiyetlerini ortaya koyan bir sivil toplum kuruluşudur. Bu çerçevede bizleri bu ödüle layık gören siz değerli yöneticilerimize tekrar teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

MİRZAYEVA: GENEL BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Ödül takdiminde kısa bir konuşma yapan Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Amina Mirzayeva ise, “Ülkesine hizmet eden ve milli duruşu ile örnek olan sizin gibi değerli hizmet adamlarını cesaretlendirmek, yüreklendirmek ve daha çok ve iyi hizmet yapmalarını teşvik etmek, azimlerine azim katmak için her yıl geleneksel olarak düzenlenen “YILIN HİZMET ADAMI” ödül töreninde ödüle layık görülmenizden dolayı sizi tebrik ediyor başarılarınızın devamın diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim