MİL SAĞLIK SEN ANKARA ŞUBESİ 1. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI.

Kurulduğu günden bu güne 25 ilde teşkilatlanan Mil Sağlık Sen ilk Şube kongresini Ankara’da yaptı. 5 Mart 2021 Tarihinde yapılan kongrede Şube Başkanı Muhammed Recep KILIÇ oyların tamamını alarak  Şube Başkanlığı’na seçildi.

Yaptığı konuşmada; Bizlere inanıp bu görevi tevdi eden başta genel başkanımız Şenol GEMİCİ bey ve genel merkez yönetim kuruluna, bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan il temsilcilerimize ve beraber yol yürüdüğümüz iş yeri temsilcilerimiz ile üyelerimize teşekkür ediyorum. Elini taşın altına koymaktan çekinmeyen temsilci arkadaşlarımız ve bizlere destek olan kıymetli üyelerimiz ile kısa süre zarfında Ankara’da adım atmadık ayak basmadık yer bırakmadık diyen KILIÇ, inanıyoruz ki bu sendikal anlayış dalga dalga büyüyecek ve emekçi arkadaşlarımızın haklarını koruyabilmek adına mücadelemize devam edeceğiz, sorunları ileten değil sorunları çözmek için üreten bir sendikacılık yapmaya gayret edeceğiz diyerek sözlerine son verdi. 
Faaliyet raporunun sunulması ve tahmini bütçe önerisinin görüşüldüğü genel kurul da konuşan Genel Başkan Şenol GEMİCİ ise ‘Mesleğimiz için, Geleceğimiz için, Çocuklarımız için’ diye yola çıktık ve kararlı bir şekilde yürüyoruz. Pandemi sürecinde maske, mesafe, hijyen kurallarına uyarak her geçen gün teşkilatlanıyoruz” dedi.

Gemici devamında şunlara değindi. “Sağlık çalışanlarımızın sorunları maalesef halen çözüm bekliyor. 2021 yılının sağlık çalışanları yılı sözde kalmasın, gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımızın sorunları ivedi bir şekilde çözülsün istiyoruz şeklinde  görüşlerini belirtti.

    Ankara Şube Yönetimi ise

Muhammed Recep KILIÇ – Şube Başkanı

Çetin YENİDÜNYA – Şube Başkan Vekili

Fatih AYALOĞLU – Şube Başkan Yardımcısı (Mali İşler)

Remzi GÖKKAYA - Şube Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma)

Memet Suvat KARAKAŞ – Şube Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme)

Murat BAYNİŞ – Şube Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim)

Recep Furkan TAŞKAN – Şube Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler)
 isimlerinden oluştu.

Kongre de ayrıca Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Duruel, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Çakır, Trabzon İl Temsilcisi Tümer Duman’nın yanısıra Mil Eğitim Sen Genel Başkanı Ali Cansız’da birer selamlama konuşması yaptılar.

Editör: TE Bilisim