Kurumlar ve kuruluşlar çalışanların dertlerine çare olamayacak ise, neden ihdas edilmişlerdir ki! En küçük bürokrattan en büyüğüne kadar arada bir birliktelik yoksa, kopukluklar söz konusu ise o yapıdan bir şeyler beklemek beyhudedır.

Saha koordinatörlüğü sahanın sorun ve beklentilerini dile getirirken bürokrasiye taşıyıp düzelme olmuyorsa, kuruluşlar kurumlarla bir araya gelip sorun ve beklentiler istişare edip bir arpa boyu yol alınamıyorsa, beklentiler konuşmaktan öteye geçmeyecek, sorunlar devasa dağ gibi önümüzde durmaya devam edecek demektir.

Hz Ömer "fıratın kenarında bir kuzuyu kurt yerse, adli ilahide Ömer'den hesabı sorulur" sözü yanlış anlaşıldı, sağlık çalışanları koyun yerine konuldu.

Pandemide acil olmayan tedavilere kısıtlama gelmişti, lakin sağlık çalışanları kısıtlamaya rağmen covit ile mücadelenin yanında, tedavilerde hastaları acil değilsin deyip geri çevirmediler, daha fazla risk alarak gecelerini gündüzlerine kattılar, fedakârlığın karşılığı olmaz diyenlere ses çıkarmadılar, sağlık çalışanları sessiz kalsa da, bizler onların temsilcileri olarak haksızlıkları dillendirmeye devam edeceğiz.

Yazdıklarımız inşaallah Cumhurbaşkanımıza ulaşır, onun Ömer gibi davranacağından hiçbir şüphemiz yoktur.

Rize Sağlık-Sen Başkanı

İsmail YILMAZ

Editör: TE Bilisim