Köksal yaptığı açıklamada;

Gündemi meşgul eden Mahmudiye ilçe hastanesi ve kaymakam meselesi ne bakış açımız !

1-Kaymakamı savunan CHP’li Başkan iken iktidar partisi AK Parti’nin fikri nedir?

2-CHP’li başkan AK Parti döneminde refere edilerek atanan hastane müdürüne sallarken AK Parti döneminde atanan himayesindeki müdürle İl Sağlık Müdürü’nün fikri nedir?

3-Şayet hastane müdürü sosyal demokrat ise; önce ESTÜ’ye daire başkanı sonra tekrar Mahmudiye hastanesine müdür olurken CHP mi iktidardaydı ya da çok mu liyakatliydi?

4-Yok değil görevde kalmak için Sözcü’ye çıkma yolunu tercih etmişse hastane müdürü; açıkca da anlatmalı kimin talimatı ile tutanak düzenlediğini. Ayrıca tutanak düzenlemesindeki hata nerede?

5-İşe gelmeyen tek kişi kaymakam beyin eşi mi? Eşleri işe gelmeyen, en ballı maaşları alıp, işe gelemeyecek şekilde eşlerine iş ayarlanan “kul hakkından korkan” kıymetli üst düzey bürokratlarımıza Reis-i Cumhurumuz ne der duyarsa?

6-Kirlettiğiniz koltuklar devletin. Makamı elimizde tutalım diye eğildikleriniz, yamulduklarınız var ya onları da sizi de Reis-i Cumhur’a şikayet ediyoruz. Allah’a havale ediyoruz. 2023’ü sizin yüzünüzden kaybediyoruz.

7-2023’te siyasetin derin kuyularına Reis-i Cumhurumuz tarafından sevk edilecek olanları çok iyi sevdiği(!) için refere edilmiş Sağlık Çiftlik Bankın kıymetli bürokratlarına kalıcı olanın bizler olduğunu hatırlatıyorum.

8-Kişiye özel atanan masa aranan uzmanları görüyor 663 sayılı sözleşme kanunun acilen değişmesi gerektiğinin altını çiziyoruz!2023 tarih olacak siyasilerin refere ettiği bürokratlar sizin için geri sayım başladı ! Sadece atanalar a bakın !

Editör: TE Bilisim