Sağlık-Sen’in emeğin hakkını koruyanların adresi olduğunu belirten Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, “Bizler hak ve adalet istikametinden ayrılmadan onurlu bir duruşun, erdemli bir yürüyüşün adıyız. Bizler kimseden lütuf istemiyoruz. Akıttığımız alın terinin hakkını istiyoruz” dedi.

Malazgirt Zaferi'nin 949 yıldönümü vesilesiyle Malazgirt’te düzenlenen kutlama programına katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcıları Şemsettin Karadoğan, Yusuf Dural ve Abdülaziz Aslan bölgede temaslarda bulundu. Sağlık-Sen heyeti program öncesinde Bitlis ve Muş'ta teşkilat mensuplarıyla buluştu.

Genel Başkan Durmuş: Hakkın ve Adaletin Hâkim Olması İçin Çalışıyoruz

Muş teşkilat toplantısında konuşan Genel Başkan Semih Durmuş, sendikal mücadelenin hak aramayla misyonunu yerine getirdiğini belirterek, “Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak bizim mücadelemiz emek mücadelesidir. Çalışma hayatında hakkın ve adaletin hâkim olması için çalışıyoruz. Bu davaya, bu hak arama mücadelesine destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için çeyrek asır önce başlattığımız onurlu mücadele bugün yüz binlerle ifade ediliyor. Bu rakamlar Memur-Sen’e, Sağlık-Sen’e olan güvenin nişanesidir. Dik durarak, hakkımızı alana kadar, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunları çözülene kadar durmayacağız ve yorulmayacağız” diye konuştu.

Muş Şube Başkanı Vurar: Sağlık Çalışanları Yoğun Mücadele Ediyor

Muş Şube Başkanı Fehmi Kuzey Vurar da illerinde sağlık çalışanlarının sorunlarını çözmek için mücadele ettiklerini dile getirdi. Vurar, sağlık çalışanlarının Türkiye'nin umudu olduğunu ve yoğun mücadele ettiklerini vurguladı. 

Teşkilat toplantısına Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu'da katıldı. 

Bitlis’te de işyeri temsilcileriyle buluşan Sağlık-Sen heyeti, teşkilat mensuplarıyla istişarede bulundu.

Genel Merkez heyetine Muş Şube Başkanı Fehmi Kuzey Vurar ve Bitlis Şube Başkanı Baki Kaya eşlik etti.

Editör: TE Bilisim