Sağlık personelleri yıllardır sağlık camiasına atanan ve sağlık ile ilgisi olmayan, memur dahi olmayan, başka kurumlardan kendi kurumlarına atanan sınav yapılmadan, müracaat alınmadan referansların savaşı sonrası atanan Sözleşmeli Yöneticilerin  tutum ve davranışlarından yaşamış oldukları magduriyetler;

Sağlık camiası yıllardır kendilerine selam vermeyen, odalarından çıkmayan sözleşmeli yöneticilerden mağdur.

Sağlık camiası kendi kurumlarında idarecilerin kendi çayhaneleri var iken, çay makinalarını toplatan bir suyu, çayı kantinde yüksek fiyat ile içmesine neden olan sözleşmeli yöneticilerden mağdur.

Sağlık camiası basına da yansıyan Bakanlığın ilgili yönetmeliğine rağmen denetlenmeyen  hastane kantin fiyatlarından mağdur.

Sağlık Bakanlığının ilgili yazılarına rağmen hastane  kantinde çalışan personelin belli olmamasından, sürekli değişiminden, hastane kantin alanlarının temizliğinin yeterli olmamasından mağdur.

Sağlık camiası 24 saat nöbette yiyemediği yemekten mağdur.

Sağlık camiası denetlenmeyen yemek hizmetlerinden mağdur.Yemege çıkıp yiyemediği, çöpe döktüğü yemekten mağdur.

Sağlık camiası yemeğe çıkıp 2 su alıp inmekten magdur.

Sağlık camiası personel ile yemek yemeyen, kendi yemeğini odasında yiyen sözleşmeli yöneticilerden mağdur.(Öyle olunca onlara yemek güzel geliyor)

Sağlık camiası satın alma süreçlerinde yer alamayan sözleşmeli yöneticilerden mağdur.

Sağlık camiası işlemlerin yürütülmesi için alanlarda tıbbi sekreter, veri hazırlama personeli bulmaz iken yöneticilerin kapısında, ofis alanlarında olan personel yığılmasından mağdur.

Sağlık camiası yönetmeliklerde olmayan sorumlu yardımcısı, tıbbi sarf sorumlusu, sağlık bakım hizmetleri birim sorumlusu, koordinatör, süpervizör v.b adlarda yapılan görevlendirmelerden mağdur.

Sağlık camiası imza atmaktan imtina eden sözleşmeli yöneticilerden mağdur.

Sağlık camiası il sağlık müdürlüklerine yönetmeliklerde olmayan ve açılan birimlerde çalıştırılan personelden mağdur.

Sağlık camiası birim sorumluların yönetmeliklere uygun olarak atanmamasından magdur

Sağlık camiası iş bilmeyen yöneticilerin süreçlerini birim sorumluları ile mobbing uygulayarak yönetmeye çalışmasından mağdur.

Sağlık camiası hakkında mahkeme süreci devam eden yöneticilerin olmasından magdur.

Sağlık camiası sahada göremediği, varlığından haberdar olmadığı başkan, başkan yardımcısı ve uzmanların hastaneye gelince tanınmadığında uğradığı mobbingten mağdur.

Sağlık camiası bulunduğu kadrodan daha fazla maaş alan ve kendi özlük hakları için çırpınmayan yöneticiden mağdur.

Sağlık camiası kendi ek ödemesini yöneticinin gönlü olupta hesaplamar yapılamadığı için  ayrı ayrı alırken sözleşmeli yöneticilerin ayın 15’inde almasından mağdur.

Sağlık camiası sözleşmeli yöneticilerin STK’ların yönetim kurulu üyesi veya birinci derece akraba olmasından mağdur.

Sağlık camiası sözleşmeli yöneticinin süreci yönetmediğinde çalışanları suçlamasından mağdur.

Sağlık camiası oluşturulan Watsap guruplarından mesai haricinde yapılan bilgilendirme, uyarı, bilgi isteme, hesap sorma vb. uygulamalardan mağdur.

Sağlık camiası son dakika yapılan nöbet görevlendirilmelerinden, nöbet iptallerinden, nöbetten eve gönderilmekten  mağdur.

Sağlık camiası zamanında almamadıkları nöbet parası ödemelerinden mağdur.

Editör: TE Bilisim