Bir hastanenin Kalite Biriminde kaç kişi çalışır. Kalite Biriminde çalışması için personelin hangi yeteneklerinin olması gerekir. Kalite Biriminde çalışanların belirlendiği bir sınav var mı?

Bu soruların cevabını çalışanlar çok iyi biliyor. 1000 yataklı bir hastanede 3 çalışan var iken bakıyorsunuz 250 yataklı bir hastanede de Kalite Biriminde çalışan personel sayısı 3-4  ile ifade edilebilmekte. Ayrıca burada çalışan personel bir sınav ile de belirlenmiyor. Kriter ne bunu sahada çalışan tüm personel biliyor.

Covid-19 pandemi salgını döneminde de Kalite Biriminde çalışanlar dokunulmazlıklarını koruyor. Emekliliği gelen personel, kronik rahatsızlığı olan personel sahada aktif olarak nöbet tutarken Kalite biriminde çalışan gencecik personel masa başında çalıştırılmakta.

Peki Bakanlığın eğitimleri, denetimleri ertelediği bir dönemde, kronik rahatsızlığı olanların emekli olmayı bekleyen personelin sahada çalıştığı dönemde Kalite Biriminde çalışanların ayrıcalığı nedir? Kalite Biriminde çalışan hemşireleri kim korumaktadır.

Esnek mesainin uygulandığı dönemde esnek mesai uygulayan, esnek mesai için ilk önce müracaat eden, aylarca esnek mesai uygulayan Kalite Birimi çalışanlarının iş gücü bu dönemde mi artmıştır. Bakanlığın sahanın ihtiyacını karşılamak için alım yaptığı dönemde Kalite Biriminde kaç hemşire çalışır?

Emeklilik dilekçesi vermeye hazırlanırken çıkan genelge ile emekli olamayan ve nöbet tutmak zorunda kalan mesleğe 35 yılını vermiş bir hemşire olarak soruyorum. Pandemi döneminde

Kalite Biriminde çalışan hemşireleri kim korumaktadır. Neden dokunulmazlar.

Editör: TE Bilisim