Uzman Doktor Ahmet Nihat Baysal 'ın sosyal medya paylaşımı;

Hayat sürprizler ile dolu..

Bir kamu kuruluşunda hizmet veriyorsanız elinize tutuşturulan zarfı açmadan önce onlarca olumsuz senaryo aklınızdan geçer.

Lakin benim zarf, inanılmaz harika.!

.

CIMER’in sadece şikayetler için kullanıldığı gerçeğini biliyorken, teşekkürle karşılaşmak hoş bir sürpriz oldu uzunca bir aradan sonra..

.

Bu güzelim hastanelere bir değer katmak şüphesiz biz sağlık çalışanlarının bir misyonu ama bunun alışmış olduğum sözel şükranların dışında resmî evrakla takdir edilmesi, bir süredir kırgın olan bu bünyeye, motivasyon açısından gayet iyi geldi.

.

Neyse fazla abartmamak lazım dedim ama CIMER gibi olumsuza teşne platformu olumlu hale çevirebilme naifliğini sizinle paylaşmak istedim.

Bu arenayı küçük bir dokunuşla çiçek bahçesine çevirmiş olan Züleyha Zahter hanımefendiye sonsuz teşekkürler.

.

Bu güzel teşekkür bize; “neye odaklanırsanız onu büyütürsünüz” prensibinden taviz vermedirmeden, işimizi daha güzel nasıl yaparız konusunda bir kilometre taşı olsun deyip işimize bakalım.

..

Bu arada, muhataplarına bir not ilave edivereyim.

Yaramaz bir durum olduğunda yöneticiyle muhatap olunulur genelde.

Motivasyon içerikli böylesi bi evrakın personel ile verilmesi yerine, yöneticinin odasında takdim edilmesi bu günlerde sağlık çatısı altında hizmeti yürütme çabasındaki kırık bünyeler için yerinde bir dokunuş, iyi bir arabuluculuk hareketi olabilirdi.

.

Hayatı güzelleştirmek, görüldüğü zaman üzere küçük dokunuşlar ile oluyor. Tecrübeyle sabit.

..

Editör: TE Bilisim