Selam site yöneticileri;

Hastane yönetiminin çifte standartları bizlerin çalışma barışı ve motivasyonunu çok olumsuz etkilemektedir Bundan bir yıl önce nöbet tutma talebinde bulundum beni ceza olarak ............servisine sürdüler ve 30 yıl üstü nöbet tutamaz denildi. Ancak, 30 yıl ve üstünden “nöbetim esnasında olabilecek her türlü aksaklıktan sorumlu benim diye dilekçe alıp nöbet tutturuyorlar” .

İnsan hayatı ,bu aksaklığın geri dönüşü çok zor bir durum .Ölüm , sakatlıkla sonuçlanan bir aksaklığın telafisi nasıl olur ?

Yani kısaca nöbeti çalışana yaptırım olarak kullanıyor ben istedim mantığı ile hareket ediliyor çalışan (ebe-hemşire vs)performansa dayalı ek ödeme alamıyor iki yıldır hep aynı kişiler alınan malzemeyi kullansın kullanmasın %10-15 fark alsın diye muayene komisyonuna dahil ediliyor.

Bu uygulama tamamen keyfiyetle alakalı Yataklı tedavi kurumları yönetmeliğinde bu uygulamalara dair hiç bir bilgi bulamıyorum. Sorumlular lisans mezunları varken lise mezunlarından ön lisans mezunlarından seçiliyor gerekçe idare ile uyumlu çalışma deniliyor (!)

Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var iyi günler diliyorum size

Editör: TE Bilisim