Torbalı Devlet Hastanesi'nde köklü değişim yaşanıyor. Uzun yıllardır ilçede görev yapan Başhekim Şenol Topçu, veda mesajı yayınladı. Topçu, yapmış olduğu yazılı açıklamada, "Sevgili meslektaşlarım, çalışma arkadaşlarım ve değerli Torbalı halkı! Aralıksız olarak 2006 yılından itibaren yürütmüş olduğum Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimliği görevimden 14 Temmuz 2020 tarihi itibari ile ayrılıyorum" dedi.

"Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim"

Topçu, açıklamalarının devamında, "14 yıllık başhekimlik görevim süresince halkımıza en iyi sağlık hizmetinin verilmesinde, hastanemizin gelişimi ve bugünkü modern duruma gelmesinde benimle birlikte görev yapan, özellikle üstün gayret gösteren başhekim yardımcılarım Dr. Murat Park, Dr. Bekir Kahraman, Dr. Yeşim Eren, Dr. Şule Bilgin ve Dr. Ali Serel'e teşekkürü borç bilirim. Yine birlikte görev yaptığım tüm hekim arkadaşlarım ve meslektaşlarıma, hastane müdürlerim, müdür yardımcılarım ve tüm sağlık personeli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Devletimin bana vermiş olduğu başhekimlik vazifemi ay yıldızlı kutsal bayrağımızın gölgesinde, kanun, tüzük ve yönetmeliklere uygun olarak, Allah'ın izniyle üstün gayret, özveri ve layıkıyla eksiksiz olarak tamamlamış olmanın huzuru ve gururu içerisindeyim. Başhekimlik görevini devredeceğim hekim arkadaşıma da başarılar diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilisim