Önceki yıllarda yapılan banka promosyon anlaşmalrında ödenen miktarların düşük kalması, akıllara banka promosyon anlaşmalrının güncellenip güncellenemeyeciği konusunu getirdi. Mutemetlik konusunda uzman olan Sedat Atlas sosyal medya hesabından yaptıgı açıklamada akıllardaki bu soruya "Önemlidir!!5 yıl promosyon imzaladık.2 yıl geçti 3 yıl kaldı.Taahhüt bozup ayrılalım.Ufak bir cezası var 3 yılı+cezayı geri ödeyelim (4 bin tl gibi) yeniden ihale açalım 5 yıllık en az 30 bine promosyon alırız.Bu söylediklerim hukuken mümkündür sadece işi yapacak adam lazım." diye cevap verdi.

Konu ile ilgili açıklamalarına,

Önemlidir!!5 yıl promosyon imzaladık.2 yıl geçti 3 yıl kaldı.Taahhüt bozup ayrılalım.Ufak bir cezası var 3 yılı+cezayı geri ödeyelim (4 bin tl gibi) yeniden ihale açalım 5 yıllık en az 30 bine promosyon alırız.Bu söylediklerim hukuken mümkündür sadece işi yapacak adam lazım

Az önce emekli bir banka müdürü ile istişare ettim.Banka promosyonunda cayma hakkı var banka bunu kabul etmesede yada sözleşmede yazmasada var şöyle düşün dedi. Biz kredi kartı aidatı alacağız diye sözleşme yaparız ama kişi tüketici mahkemesine gittimi kart aidatını çıkınca ihalenin anlamı kalmayıp müdürlük yeniden ihale açmak zorunda kalcaktır.Bakın bu iş çok zor değil banka kaybedeceğini anladımı kapıları açar o işler atıp tutmakla olmaz mümkün değil deyip yokuş yapmayın kamu bankası deyip yokuş yapmayın oda kamu bizde kamu lobi yapın sayın yetkililer bakın adamlar lobi yaparak öğrenci kredi faizlerini sildirdiler. Eğer araya dayılarınız devreye girerse 1 günde bu olay çözülür.

diye devam etti.

Editör: TE Bilisim