2019 yılında ortaya çıkan ve 2022 yılı başına kadar hayatımızı esir alan, sonrasında aşı ve virüsün etkisini yitirmesiyle birlikte geride bıraktığımız koronavirüs pandemisi ile ilgili son durumu Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen açıkladı

Bilindiği üzere koronavirüs vakaları artık haftalık açıklanıyor. Vaka sayılarının düşmesi sonucu hastaneler haricinde de maske takmak zorunlu olmaktan çıktı.

Bu konuyu gündeme getiren Sözcü gazetesinin bilinen yazarlarından Yılmaz Özdil, ülkede koronvirüs vakalarının artışa geçtiğini iddia etti. Özdil, sosyal medya hesabından şu twiti attı:

“Sansür yasası çıkmadan yazayım… Şu anda feci sayıda covid vakası var, haberiniz olsun, kapalı alanlarda mutlaka maske takın”

YANIT MANİSA VALİSİNDEN GELDİ

Şehzadeler Belediyesi'nden güvenliğe yatırım

Özdil’in attığı bu twite Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Manisa’daki son durumu açıklayarak yanıt verdi. Manisalıların yüreğine su serpen Özmen, kentte yoğun bakım ve entübe durumda koronavirüs hastasının bulunmadığını ifade etti. Özmen, “Manisa'da sıfır entübe, sıfır yoğun bakım, 3-4 grip düzeyinde hasta” ifadeleriyle Manisa’nın koronavirüsteki son durumunu duyurdu.(Manisa Kulis Haber)

Editör: TE Bilisim