KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Ailesi; Hemşirelik Haftası Kapsamında, eğlence dolu bir akşam yemeği programında buluştu.
Programa; İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, Kamu Hastaneleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Çakır, Destek Hizmetleri Başkanı Muhammed Zahid Kaya, , Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Kürşad Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çiğdem Zeren, Destek Hizmetleri Müdürü Mutlu Gergin,   Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ahmed Arif Uzun, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selmin Şenol, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri, Müdür Yardımcıları ve hemşireler katıldı.
Programda sağlık sebebiyle bir süredir raporlu olan  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası Süpervizörü, Hemşire Hale Yaman; Pandemi dönemi başında göstermiş olduğu üstün gayret ve fedakara çalışmalarından dolayı, hastane yönetimi tarafından Yılın En Süper Hemşiresi seçildi. 
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çiğdem Zeren; Hemşire Hale Yaman’a teşekkür plaketi takdim etti ve teşekkürlerini sunarak şunları söyledi.
Çiğdem Zeren; “Pandemi dolayısıyla,  uzun zamandır bir araya gelememiştik, biraz olsun hafiflemesiyle, çalışanlarımızı  stresden uzaklaştırmak amacıyla böyle bir program düzenledik. Her daim, zorlu süreçlerde olsun, eğlenceli zamanlarımızda olsun, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan ve ekibine, Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan ve ekibine, Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Cem Algın’a ve tabi ki siz değerli hemşire ve sağlık bakım ekibi arkadaşlarıma, Hava Er Eğitim Tugay Lojmanları Dağ Gazinosu komutan ve ekiplerine ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere  çok teşekkür ederim. Biz büyük bir aileyiz.” dedi.
Program akşam yemeği, canlı müzik ve eğlence ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim