Samsun'da kurban kesenlere düzenlenen silahlı saldırıda, 2 kişi yaralandı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Büyükkolpınar Mahallesi'nde meydana geldi. İHA'nın haberine göre, bir evin önünde kurban kesenlere tabancayla ateş açılarak silahlı saldırı düzenledi. Silahlı saldırıda kurban kesen ev sahibi Sinan Y. (42) ile birlikte kurban kestiği akrabası Sunay Ö. (47) tabancayla vurularak yaralandılar.

Sinan Y. özel araçla, Sunay Ö. ise 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis yaptığı araştırma sonucu silahlı saldırıyı Sunay Ö.'nün kardeşinin oğulları Eray Ö. ve Necati Ö.'nün gerçekleştirdiğini ve saldırganların diğer yaralı Sinan Y.'nin ise dayısının oğlu oldukları belirledi.

Olay sonrası fenalık geçiren yaralıların ve saldırganların akrabası olan Hava Ö. de ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayda yaralanan amca Sunay Ö.'nün silahlı saldırıyı düzenleyen kardeşler Eray Ö. ve Necati Ö.'nün babalarını daha önce tabancayla yaraladığı öğrenildi.

Yaralıların hastaneye akın eden yakınlarından bazıları ise acil servis önündeki ambulansın arka kapı camını kırarak zarar verip kullanılmaz hale getirdi. Olaydan sonra kaçan silahlı saldırganların yakalanmasına çalışılıyor.

Editör: TE Bilisim