Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde muayene olmak için randevu almak isteyen vatandaşlar, bazı bölümlere hiç randevu bulamadığı gibi bazı bölümler içinse günlerce beklemesi gerekiyor.

Randevu bulamayan ve buldukları randevu için uzun süre beklemesi gereken vatandaşlar duruma tepki gösterdiler. KBB ve Göz Polikliniğinden randevu almak isteyen bir vatandaş her iki bölümün 3’er doktoru olmasına rağmen randevu alamadığını anlattı. Yeni hastaneyle daha konforlu hizmet almayı hayal ettiklerini ancak hastaneye gidebilmek için randevu bulamadıklarını dile getiren tepkili vatandaş, yetkililerden çözüm talebinde bulundu. Vatandaş, “Bazı bölümlerde 1 doktorun olmasından ötürü randevuların geç olması anlaşılabilir ama doktor sayısı iyi durumda olan bölümlere hiç randevu verilmemesi veya çok geç verilmesine anlam veremiyorum. Tıp Fakültesi olma arzusunda ilerleyen Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bu durumu hiç yakışık değil, yetkililerin konuyla ilgilenmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:https://www.bilecikhaber.com.tr/vatandas-hastaneden-randevu-alamiyor-338778h.htm?fbclid=IwAR11nJOJ4ja-PIlFtqWU2Jh_C0UtgFKLplhSMf3GklPyni1OOYY0FqjJmiU

Editör: TE Bilisim