Vali Mahmut Demirtaş, ambulansta müdahale ettiği küçük kıza kendi çoraplarını giydiren Acil Tıp Teknisyeni Fadime Karaca’yı duyarlı davranışından dolayı “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

Adana Seyhan ilçesinde bir apartmanda çıkan yangından kurtarılan, ayağında çorapları olmayan küçük kız çocuğunu ambulansa alıp önce müdahale eden, ardından kendi çoraplarını çıkararak küçük kıza giydiren Acil Tıp Teknisyeni Fadime Karaca’yı tebrik eden Vali Mahmut Demirtaş, “İnsanlık merhamet üzerine kuruludur. Bizler şimdiye kadar hep bu düstur üzere yetiştirildik. Burada, minik yavrumuza bir anne gibi müdahalede bulunan Acil Tıp Teknisyenimiz Fadime Karaca, bu duyarlı davranışıyla, insanlığın merhamet ile nasıl da gayesine ulaştığını bir kez daha bizlere göstermiş oldu. Kendisini bu güzel davranışından dolayı canı gönülden kutluyor, bu vesileyle sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde fedakârca görev yapan bütün sağlık çalışanlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Ödül töreni, Acil Tıp Teknisyeni Fadime Karaca’ya Vali Mahmut Demirtaş tarafından “Başarı Belgesi” verilmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim