Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta’nın tensibiyle geçen yıl ilki gerçekleştirilen ve ikincisi de bu yıl düzenlenen “2. Şifa Eli Fotoğraf Yarışması”na yoğun bir katılım oldu.

“Sağlık Olsun” temalı fotoğraf yarışmasının jüri toplantısı, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen başkanlığında, KEAH Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Şefi Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, Fotoğraf Sanatçısı Metin Öztürk, Fotoforum Onursal Başkanı Erdoğan Öğretmen, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, Hekim-Fotoğraf Sanatçısı Dr. Hasan Eraydın ve Fotoğraf Sanatçısı-Dijital İçerik Üreticisi Murat Suphi Akgün’ün katılımlarıyla gerçekleşti. Jüri değerlendirmesi sonucu ödül ve sergileme alan eserler belirlendi.

1’incilik ödülü İlhan Kılınc, 2’ncilik ödülü Deniz Kalaycı, 3’üncülük ödülü ise Ali Rıza Akyüz’ün olurken 33 fotoğraf da sergileme ödülüne layık görüldü. Usta, “Önümüzdeki günlerde ödül töreni düzenlenecek yarışmaya, katılım sağlayan tüm fotoğraf severlere teşekkür ediyor, ödül ve sergileme alan katılımcılarımızı tebrik ediyoruz.” dedi.

(61 saat)

Editör: TE Bilisim