Balayı, her çiftin hayatında bir kez yaşadığı evliliğin ilk günleridir. Günler, beraber geçer ve özeldir. Yıllar sonra özlemle hatırlanır. Bu yüzden balayı da geçen her dakika özel olmalıdır. Birçok etkinliğe katılmalı ve anlar ölümsüzleştirilmelidir. Bunun için ilk yapılması gereken ise balayı yerinin doğru seçilmesidir.

Balayı yerleri, yemeklerinden etkinliklerine kadar birçok hizmet seçeneği sunmalıdır. Dolayısıyla Kapadokya en çok tercih edilen balayı yerleri arasında bulunur. Kapadokya butik otel ve daha fazlası bulunabilir.

Taşkonaklar, Kapadokya’nın bilinen otellerinden biridir. Doğal ve tarihi manzarası, etkinlikleri ile dikkat çeker. Bu yüzden sıkça tercih edilir.

Özel Balayı Paketleri

Balayılar, özel anlar arasında olduğu için paketleri de farklıdır. İçerisinde özel oda, farklı etkinlikler ve hediyeler gibi hizmetler sunulur. Ayrıca otelin manzarası güzel olursa balayı da o kadar özel geçer. Kapadokya balayı paketi 2022 için Taşkonaklar İle iletişime geçebilirsiniz. .

Mağara akşam yemekleri, binicilik, balon turları, gündoğumu kahvaltısı, yürüyüş, ATV turları ve binicilik gibi birçok etkinlik bulunmaktadır. Ayrıca odaları oldukça konforludur. Tarihi yapısı ve doğal güzellikleri ile harika bir manzara sunar.

Unutulmaz Anların İlk Adresi!

Taşkonaklar, Kapadokya balayı oteli denilince akla ilk gelen yerler arasında olsa da birçok hizmet seçeneği sunar. Odaları geniş ve rahattır. Delüks, suit, şömineli junior suit, jakuzili royal suit ve jakuzili deluxe teras oda seçenekleri bulunmaktadır. Bu yüzden her bütçeye uygundur.

Kapadokya’nın tüm güzellikleri ve imkanları, etkinlikleri arasında bulunur. Yoga, bisiklet turları ve özel turlar gibi seçenekleri vardır. Yemekleri özeldir. Kahvaltı gündoğumu ile yapılır. Akşam yemekleri ise mağarada yenir. Özgün lezzetler yanında 3 çeşit içki türü bulunur. Bu da gecenin özel ve romantik olmasını sağlar.

Taşkonaklar, Kapadokya’da oldukça meşhur bir oteldir. Dolayısıyla balayı öncesinde rezervasyon yaptırılması gerekir. Balayı, özel bir paket olduğu için daha öncesinde oda hazırlıkları yapılır. Çiftlere hediyelerde bulunulur.

Taşkonaklar, balayı ve diğer paketleri hakkında bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca iletişime geçerek hizmetler ve ücretler hakkında bilgi sahibi olunabilirsiniz. 

Editör: TE Bilisim