Hediyeler, çağlar boyunca insanların hayatında yer almış bir sevgi gösterme şeklidir. Mutlu etmek, sevindirmek ve beklentisiz verilerek şaşırtmak amaçlanır. Yolda giderken Kadınlar Günü adına çevresindeki kadınlara çiçek dağıtan birinden beklemediğiniz anda gelen bir çiçek bile tüm gününüzü güzelleştirmeye yeter. Hediye, insanın içini ısıtır, yaşama bakışını daha olumlu kılar, değer gördüğünü ve düşünüldüğünü böylesine nazik bir biçimde gördüğünde yüreğinde çiçekler açar. Her kadına aynısı verilen tek bir çiçek bile kişinin gününü güzelleştiriyorsa ona özel, fikirleri ve ilgi alanları göz önünde bulundurularak seçilmiş sıradan olmayan bir hediye, düşünün ne denli mutluluk sağlar. Sıra dışı sürprizler her zaman fark yaratır. Sevdikleriniz için sıra dışı mutluluklar arıyorsanız bodo.com u keşfedin! Bodo, hediyeye getirdiği sıra dışı bir tarz olan deneyim sürprizlerini, en özel günlerinizin eşsiz mutluluklarla akıllara kazınması için hazırladı. Bodo.com, onlarca farklı deneyimi, tek bir platformda, kaliteli ve güvenilir hizmetlerle beğeninize sunuyor.

Sıra dışı hediye önerileri

Annenize, babanıza, eşinize, erkek arkadaşınıza, kız arkadaşınıza, sevgilinize, kardeşlerinize, çocuklarınıza, çalışanlarınıza veya patronunuza, akrabalarınıza kısaca değer verdiğiniz ve sıra dışı hediyeler ile yaşamına anlam katmak istediğiniz herkes için en özel deneyimler bodo.com’da! Sevdiğiniz birine herhangi bir deneyim hediye etmek istediğinizde onlarca sitede veya kurumda araştırma yapmanıza artık gerek yok. Bodo.com, pek çok farklı alandan bir araya getirdiği deneyimleri sizlere tek bir platformda sunuyor. Üstelik bu deneyimleri dilerseniz şık hediye paketleri içerisinde hediye kartı eşliğinde sunabilir, dilerseniz de elektronik sertifika yoluyla onlara deneyim sürprizlerini kolayca ulaştırabilirsiniz. ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Tekno’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Yemek Workshopları’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Romantik’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Tatil’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Uçuşlar’’ gibi kategorilerde yaşamın sizlere sunduğu eşsiz güzelliklerle tanışın! Bodo şaşırtır seni!

Sıra dışı hediye fikirleri

Bodo ile beklenmedik sürprizlere hazır olun! İşte sıra dışı deneyimler: ‘’İki Kişi için Asya Yakasında Ayak Masajı’’, ellerinize ve ayaklarınıza özel tekniklerle uygulanan bu masaj, sağlığınızı iyileştirirken ruhunuzu da dinlendirecek. ‘’İki Kişi için Odadan Kaçış Oyunu’’: heyecan ve macera severler için birebir olan bu oyunu oynarken kendinizde bilmediğiniz yönlerinizi keşfedeceksiniz. ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’’: Bir yaz vakti sevdiğinizle geçirebileceğiniz en özel anlardan olan bu deneyimi, yıldönümü veya Sevgililer Gününde sevdiğinize sunmanızı öneririz. ‘’Balık Yemekleri Yapım Dersi’’: özellikle balık severler için oldukça mutlu edecek olan bu deneyim sayesinde onlara bir hediye ile gelen mutluluğun yanı sıra yeni beceriler hediye etmiş olacaksınız. ‘’Tırmanış Eğitimi’’:  yapay bir platformda temel tırmanış tekniklerini öğreneceğiniz bu ders, climbing gibi yeni bir hobi edinmenize sebep olabilir. ‘’Yunuslarla Yüzme’’: onları kim sevmez ki? Sevimlilikleri ile insanın kalbini ısıtan yunusları kendi dünyalarında keşfedeceksiniz. Her cebe ve zevke uygun deneyim hediyeleri, bodo.com’da.

Editör: TE Bilisim