Sanatçı Seren Serengil, bir yıl önce zayıflama ameliyatı sonrası yaşadığı sıkıntıları sonlandırmak için İzmir'de ameliyat olduğu Obezite ve Diyabet Cerrahisi uzmanı Dr. E.A'dan ve hastaneden şikayetçi olacağını iddia etti.

'BOYUM 4 CM KISALDI'
İzmir'de sağlığına kavuşmak için geçirdiği ameliyat sonrası 43,5 kiloya düşen, boyu 4 santim kısalan, karaciğer ve böbrek sorunları yaşayan Serengil, "Doktor geri dönüşüm ameliyatı olmazsan siroza çevirecek' diyor. Ameliyatımı yapan doktordan ve hastaneden şikayetçi olacağım" dedi. Yemek yedikten sonra damping sendromu nedeniyle fenalaşan, istifra eden Serengil, "Tuvaletin olmadığı bir yere gidemiyorum. Yemek yedikten sonra beynime kan gitmiyor, nefes alamıyorum" dedi.

Serengil, "Hastanenin sahibini aradım çünkü epikrizimi göndermiyorlar. 'Hatalı bir şey yapıyorsunuz, orada bir sürü kadın ameliyat oluyor ve hepsi 60 kilolarda' dedim, 'Beni ilgilendirmez, anlaşmalı doktorum değil, geliyor burada yapıyor' dedi. 'Burası sizin hastaneniz ve gayri hukuki bir şey yapılıyorsunuz' dedim. 'Neyin peşindesiniz kardeşim' diyerek telefonu yüzüme kapattı. Doktora ulaşabilmek ise mümkün değil. Eğer doktor ve hastane bir hata yaptıysa, bunu tolere etmek zorundayken, bunlar telefonlara çıkmıyor. O yüzden şikayetçi olacağım. En azından başkaları bunları yaşamasın" dedi.

İddialara maruz kalan İzmirli doktor E. A. ise görüşünü almak için aradığımızda telefonlara çıkmadı. Danışmanı ise telefonu yüzümüze kapattı, telefonları engelledi.

İDDİALARIN ODAĞINDAKİ DOKTOR KONUŞMADI
ÜNLÜ sunucu Seren Serengil'in iddiaları sonrası görüşünü almak ve söz hakkı vermek için araığımız doktor E. A. telefonlara çıkmazken, yanında çalışan Zeliha isimli danışmanı ise telefonları yüzümüze kapatıp numaraları engelledi.

FATİH ŞENDİL-Yeni Asır

Editör: TE Bilisim