Bursa Duysun'dan Lale Akasoy’un haberine göre Ömer K. ve Doğuş K. isimli baba-oğul, Covid’e yakalanan aile üyelerinden biriyle temaslı oldukları için akşam 19.00 sıralarında Bursa Şehir Hastanesi’ne başvurdu.

Acil Servis’te görevli erkek hemşire Hasan Emrah Kaliber, test yaptırmak isteyen Covid şüphelisi bu iki kişiden baba Ömer K.’yı telefonla konuştuğu için uyardı.

İddiaya göre, erkek hemşire Ömer K.’ya “Sizin sesiniz yüzünden hastayla iletişim kurmakta zorlanıyorum” deyince neye uğradığını şaşırdı.

Baba-oğulun fiziksel saldırısına uğrayan erkek hemşireye darp raporu verildi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

GEÇEN HAFTA DA ŞİDDET VARDI

Geçtiğimiz hafta aynı hastanenin yine acil servisinde emekli özel harikat polisi olan hasta yakını önce kadın doktor Gözde Yılmaz'a sözlü saldırıda bulunmuş ardından 5 güvenlik görevlisini darp etmişti.

Yaşanan bu üzücü olay, CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan tarafından TBMM gündemine taşınmıştı. Sağlık Bakanlığı’na önerge veren Özkan, saldırgan hakkında ne gibi işlem yapıldığını sormuştu.

Editör: TE Bilisim