Ordu Eğitim Araştırma hastanesi görevli sağlık memuru bir kişi tarafından güvenlik kuvvetlerinin yanında hastaneye gelen bir şahıs tarafından darp edilerek dişi kırıldı. Türk Sağlık Sen Şube Başkanı F. Galender Zengin olaya tepki göstererek, “Sağlık personellerine bu kin nedir?” dedi..
Sağlık personeline yapılan bu çirkin saldırı hakkında bir açıklama yapan  Türk Sağlık Sen Ordu şube başkanı Fatih Galender Zengin, yaşanan olayı sert bir dille eleştirerek tepkilerini gündeme getirdi.
Zengin, sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamasında, “Bankaya gidersin kuzu gibi sıraya girersin hastaneye gelince Aslan kesilirsin. Hayat kurtarmak ve şifa vermek için mücadele veren arkadaşlarımıza yapılan saldırıya kayıtsız kalmayacağız. Hukuksal zeminde olayın takipçisi olacağız. Türk Sağlık Sen olarak meslektaşlarımıza ve sağlık mensuplarına yapılan her türlü saldırıyı kınıyoruz. Sağlık çalışanlarının güvenliğinin sağlanması için caydırıcı ve önleyici gerçekçi önlemlerin en kısa sürede hayata geçirilmesi gerektiğine dikkat çekiyoruz. Sağlık personeline bu kin nedir ? Arkadaşımıza geçmiş olsun diliyoruz” dedi..
Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi tarafından bugün hastane önünde bir basın açıklaması yapılacak.

Editör: TE Bilisim