İlkokul mezunu bir kişi, Adana'da bir diş hekiminin diplomasıyla muayenehane açtı. Hasta kılığına giren polis, sahte diş hekimini yakalattı.

Bir şahsın eşiyle sahte diş hekimliği yaptığı, daha önce de aynı suçtan yakalanıp 8 ay cezaevinde yattıktan sonra şartlı tahliye olduğu ihbarı üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Polis, Adana ili Merkez Seyhan ilçesi Mestanzade Mahallesi'ndeki adresi takip ederek yaptığı araştırmada, diş hekimi R.S. adına bir muayenehane açıldığını belirledi. Araştırmayı derinleştirdiğinde O. N. B. isimli ilkokul mezunu kişinin eşiyle birlikte gerçek diş hekiminin diplomasını kullanarak muayenehane açtığını ve burada ve burada diş sağlığı hizmeti verdiğini belirledi.

Bir polis hasta kılığında dolgu yaptırma bahanesiyle muayenehaneye girdi. Polisin burada yaptığı tespitin ardından, polis ekipleri muayenehaneye baskın yaparak sahte diş hekimini suçüstü yakaladı. Zanlının muayenehanesinde bulunan ajandalarda sahte diş hekiminin yaptığı diş işlemlerini ve aldığı ücretleri not ettiği görüldü.

Zanlının Emniyette sorgusu devam ediyor. Aynı kişinin daha önce de aynı suçtan cezaevine girip, 8 ay tutuklu kaldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim