Son yıllarda en çok konuşulan alanlardan biri olan sağlık sektörü, her geçen gün yeni girişimlerle daha da ileri ve yenilikçi bir yapıya bürünüyor. Pandemi döneminde yaşanan bilinçlenme ile birlikte bireyler sağlık hizmetlerine daha fazla önem veriyor ve bu hizmetlere en konforlu şekilde ulaşmak istiyor. Rutin sağlık taramaları için hastanelere gitmek zorunda olmak artık gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler için geri planda kalmaya başlıyor.

Evde sağlık hizmetleri ile ilk adımı atılan yeni dönemde sağlıklı yaşam, rutin kontroller ve konfor artık bir arada. Peki bu nasıl mı oluyor? Gelin, gelecekte daha çok konuşacağımız yeni nesil test kitleri konusunu birlikte inceleyelim.

Kan Testi Yaptırmak İçin Artık Sağlık Kuruluşuna Gitmeye Gerek Yok!

Uzun yıllardan beri evde sağlık hizmetleri hem dünyada hem de Türkiye’de oldukça yaygın. Özellikle Covid-19 salgını sürecinde hastalık kapma riski ile kan tahlili gibi rutin işlemler için hastaneye gitmeye çekinen kişilerin sayısında artış yaşandı. Bunun için geliştirilen en önemli hizmet adımlarından biri ise yeni nesil kan testi kitleri.

Mobil kitler sayesinde kişiler kan testi için gerekli olan kan numunesi alımını dakikalar içinde kolaylıkla yapabiliyor. Bu işlem için özel olarak üretilen lanset yardımı ile parmaktan çıkarılan az miktarda kan, kit içerisinden çıkan tüpe aktarılarak laboratuvarda incelenmeye hazır hale geliyor.

Sağlık kuruluşlarında hastadan alındıktan sonra ilgili laboratuvarlara gönderilen kan örneği, bu test kitleri sayesinde direkt olarak hastadan akredite laboratuvara gönderilerek kısa sürede sonuçlanıyor.

Türkiye’de Kan Testi Hizmetinde Bir İlk: Bloopi

Sağlık sektörüne yeni bir soluk getiren Bloopi, evde kan tahlili için geliştirdiği kişiselleştirilmiş Bloopi test kitleri ile hizmet veriyor. Anlaşmalı olduğu akredite laboratuvarlar ile çalışan Bloopi’nin hizmetine mobil uygulama ve web sitesi üzerinden ulaşmak mümkün. Bloopi’den seçilen en uygun test paketleri ile siparişi veren kişinin bulunduğu yere kısa sürede test kiti ulaşıyor.

İçerisinde gerekli tüm malzemelerin ve uygulama kılavuzunun bulunduğu test kiti sayesinde ilgili laboratuvarlara gönderilmek üzere kan örneği alınabiliyor. 24 saat içerisinde tahlil sonuçlarını mobil bildirim ve mail yolu ile ileten Bloopi, konforlu ve hızlı hizmeti ile kullanıcılarından tam puan alıyor.

Mobil Test Kitleri ile Hangi Tahlilleri Yapmak Mümkün?

Bloopi’nin hizmeti ile tanıştığımız mobil test kitleri ile uygulamadan ya da web sitesinden istenilen testi seçmek mümkün. Bu testler arasında rutin taramalarda da sıklıkla uygulanan vitamin testlerinden bulaşıcı hastalıklara kadar birçok test seçeneği bulunuyor. Anti-HIV, Hepatit testi, Covid-19 PCR, Covid Antijen, Covid Antikor, D vitamini, B12 vitamini ve gebelik testi gibi birçok testi Bloopi sayesinde evinizde kolayca yaptırabilirsiniz.

Sosyal Medya’dan Takip Edin

Facebook       : https://www.facebook.com/bloopi.co

Twitter             : https://twitter.com/bloopi_co

Instagram       : https://www.instagram.com/bloopi.co/

Editör: TE Bilisim