İzmir Torbalı'da bir doktor ve bir doktor eşini öldürüp ardından polis memurunu yaralayarak kaçan Enver Yıldız (30), ekipler tarafından 14 saatin sonucunda ağır yaralı olarak yakalandı. İzmir Torbalı'yı sarsan il sağlık müdürü doktor Fuat Mehmet Park ile bir doktorun eşini öldüren katil Enver Yıldız ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yaralı olarak yakalanan katil, eşini öldürdüğü doktorun yatalak annesini de öldürmeye kalkmış. 2 kişinin katili olan Enver Yıldız'ın 17 suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Cinayetler gasp gibi görünse de 1 hafta önce yaşanan bir olayın devamı olduğu ve planlı bir cinayet olduğu iddaları var.

Katil zanlısı 1 hafta önce Doktor Harun Gülcemal'ın çalıştığı polikliniğe gitmiş. Rahatsızlığı farklı bir branşla ilgili olduğu için doktor o birime yönlendirmiş. Katil zanlısı olay çıkarıp doktora saldırmış. Öldürülen Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park, bunun üzerine beyaz kod vermiş. Katilin önce Park'ı sonra da daha önce tartakladığı doktorun eşini öldürmesi cinayetin planlı bir intikam girişimi olduğunu gösteriyor.

Cinayetle ilgili yeni bilgiler:

Soruşturma sürerken, ajansların olayın detaylarına ilişkin farklı bilgiler geçti. DHA'nın haberine göre zanlı Enver Yıldız önce İlçe Sağlık Müdürü Park'ın evine gitti. Doktor Park'tan para isteyen Enver Yıldız, red yanıtı alınca onu vurdu.

İlk cinayetin ardından Enver Yıldız'ın, yolda yürürken Dr. Harun Gülcemal'le karşılaştığı belirtildi. Olaydan sonra ifadesine başvurulan Dr. Harun Gülcemal ise emniyette olayı anlattı. Üniversitede okuyan çocuğunu karşılamak üzere aracına binen Dr. Gülcemal, zanlının aracının yanına geldiğini, kendisinden para istediğini anlattı.

Editör: TE Bilisim