Kadir Kenar bugünkü köşe yazısı,
"Ezan sesleriyle selaları karıştırıyor beynimiz! Selaları duymaya o kadar alıştık ki, öğlen mi oldu, ikindi mi oldu diye düşünmeye başlıyoruz! Yani selalarla ezanlar birbirine karışmış durumda Çanakkale`de..

Çanakkale Tabib Odası Başkanı Doktor Güleda Erensoy haftalardır kendini yırtıyor! Sendikalar bas bas bağırıyor! Doktorlar feryat figan. Hemşireler harap ve bitap! Vaka sayımız almış başını gidiyor.. Sadece ÇOMÜ Tıp değil, bütün hastaneler dolmuş durumda. Dolmuşlar gibi ayakta hasta alıyor hastaneler; güvenlikçi bağrıyor,` arkaya doğru ilerleyelim beyler, ölenler sağ kalanlara yer versin bayanlar!`

Ve halimiz ağlanacak vaziyetteyken, biz bir de İl Sağlık Müdürü Ali Taşcı ile uğraşıyoruz. Çanakkale`ye geldiği günden beni sağlık çalışanlarında huzur bırakmayan, sanırım kendinden başkasını da sevmeyen bu müdüre esir olmuş durumda memleket! Sağlık camiasını tümden karşısına almış oturuyor adam koltukta!

Soruyorum soruşturuyorum. Ne oluyor arkadaş, nasıl bir şeydir bu? Arkası güçlü diyorlar! O zaman arkasında kim varsa gelsin o yönetsin Çanakkale`yi. Bu adam beceremiyor bu işi arkadaş. Yok yok.. En iyisi Adıyaman`a bir elçi gönderelim. Halimizi arz edelim.. Biz ettik sen etme diyelim! Kurtar bizi diyelim! Ya da vekilimiz Bülent Turan gitsin rica etsin! Sağlık müdürlüğü ile başka bir yere takas da önerebilir. Mesela Belediye alsın, mezarlıklar müdürü yapalım Alil Taşçı`yı! Ya da Valimiz İlhami bey araya girsin müftü yapalım Çanakkale`ye! Ağzı da dualıdır nasıl olsa! Aç açıkta kalmasın değerli müdür! Vallahi billahi şaka bir yana, böyle bir süreçte bunları yazmak istemezdim. Lütfen ve lütfen..

Evet, bu yazdıklarım hepimizi üzüyor. Çanakkale`de kordon boylarını, halk bmançelerini kapatarak önlem aldığını sanan bir Hıfzısıha Kurulu varken, biz kime neyi anlatıyoruz! İnsanları
kaldırım yerine yollarda yürüten, iki karış yürüme mesafesi bırakmadan barikatlar çektiren yüce makama laf söylüyorum bende. Tövbe tövbe çarpılacağız.. Şahla, şıhla uğraşıyoruz Çanakkale gibi yerde..."
Kadir Kenar-Çanakkale Olay
http://www.canakkaleolay.com/Aman-Sih-kizmasin-olelim-biz--53199
Editör: TE Bilisim