Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi tarafından ilçedeki sağlık çalışanlarına moral etkinliği düzenlendi. Teleferik ile Babadağ’ın  bin 700 metrelik pistine çıkan filyasyon ekibi görevlileri, tecrübeli pilot eşliğinde Ölüdeniz Belceğiz Plajı’na atlayış gerçekleştirdiler.

Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi; pandemi sürecinde büyük emek harcayan sağlık çalışanlarına unutulmaz bir gün yaşattı. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü ile KIRTUR Şirketi tarafından Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi ile birlikte filyasyon ekibi çalışanları ilk olarak teleferiğe bindi.

Teleferik ile bin 700 metre pistine çıkan sağlık çalışanlarını Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ruhsar Doyuk ve AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil karşıladı. Burada hazırlıkları tamamlanan sağlık çalışanları, uçuşlarını gerçekleştirdiler. Sağlık çalışanları Ölüdeniz’in eşsiz manzarasına karşı adrenalin coşkusu yaşarken; AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil de yamaç paraşütü ile atlayış gerçekleştirdi ve sağlık çalışanlarının heyecanına ortak oldu.

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit yaptığı açıklamada, “Fethiye Kaymakamlığımızın öncülüğünde Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi’nin katkılarıyla geçen özel öğrencilerimiz atlayış yapmıştı. Bu haftada yaklaşık iki yıldır inanılmaz fedakarlıklar yapan sağlık çalışanlarımızı uçurduk. Onların fedakarlıklarına karşı bir nebze de olsa, sağlık çalışanlarımıza moral olmasıyla amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliğe katkılarından dolayı başta Sayın Kaymakamımıza, Fethiye Turizm Danışma Bürosu Şube Müdürümüz Sayın Saffet Dündar’a ve KIRTUR Şirketi’ne çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde yine değişik alan ve branşlardaki meslek gruplarına yönelik etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilisim