Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanı Ömer Adıgüzel uğramış olduğu saldırı sonucu yüz ve çeşitli bölgelerinden darp aldı. 

Olay bugün Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. Hastanede veri hazırlama görevi yapan Ömer Adıgüzel randevusuz gelen hastaya sıra veremediği için çıkan tartışma sonrasında yumruklar konuştu. Almış olduğu darbeler sonrasında yaralanan Ömer Adıgüzel darp raporu alarak şikayetçi oldu. 

Konuya ilişkin açıklama yapan Öz Sağlık İş Sendikası Ağrı Başkanı Hakan Yıldırım yapılan alçakca saldırının peşinden gideceklerini belirterek, 

‘SAĞLIKTA ŞİDDET BİTMİYOR!

YETER ARTIK CAN KAYBI MI OLMASI GEREKİYOR. 

Ağrı Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Veri hazırlama personeli Ömer Söylemez abimiz müracatta hastalara sıra numarası verirken, randevusu olmadan yakınını muayene ettirmek isteyen bir hasta yakını istediğini elde demeyince sinsice arkadan yaklaşıp üyemizi elindeki cisimle darp etmiştir. Bu hususta SAĞLIKTA ŞİDDETİN hiç bitmeyeceğini ve yaptırımların ağır olmadan son bulamayacağını bir kez daha Anlamış olduk. Öz sağlık iş sendikası olarak üyemizin yanındayız konunun takipçisiyiz. Aynı zamanda  hukukçularımız da konunun yakınen takipçisidir. Ne gerekiyorsa yapılacaktır.’ ifadelerini kullandı. 

Konuya ilişkin kınama açıklaması henüz Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünden gelmedi.(tv04.net)

Editör: TE Bilisim