Harran Üniversitesi Rektörlüğüne başladığı günlerden itibaren istifalar, görevden almalar konusunda Şanlıurfa’nın gündemine oturan Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, en son Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek ile arasında kriz yaşadı.
Şanlıurfa’daki basına yansıyan haberlerde Harran Üniversitesi rektörü Çelik ile Başhekim Güzelçiçek arasındaki kriz ile ilgili her iki isimden de yalanlama gelmedi.

Urfadasın haber sitesinin edindiği bilgilere göre Rektör Çalik ile Başhekim Güzelçiçek arasındaki krizin başhekim yardımcılığına getirilmek istenen bir isim üzerinden kaynaklandığı ileri sürüldü.

İddiaya göre, Harran Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek’ten hastane kadrosundaki bir doktoru başhekim yardımcısı yapmasını istedi. Rektör Çelik’in bu talebine Başhekim Güzelçiçek’in “Yazısını gönderin yapalım sayın rektörüm.” dediği ancak rektör Çelik’in ise Başhekim Güzelçiçek’e “Ben yazı yazmayım. Sen kendin bir yazıyla başhekim yardımcısı yap.” cevabını verdiği ileri sürüldü. Karşılıklı bu konuşmanın ardından rektörün önerdiği doktorun başhekim yapılmadı. Bunun üzerine rektör Çelik’in, Başhekim Güzelçiçek’e mobing uyguladığı iddia edildi.

Urfadasın Haber   

Editör: TE Bilisim