Filyasyon ekibinde görevli iken korona virüse yakalandı

Gaziantep'te Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde radyoloji teknisyeni olarak çalışan ve salgının artış gösterdiği son dönemde bir ay boyunca filyasyon ekibinde görev yapan 47 yaşındaki 4 çocuk babası Şahin Salman, korona virüse yakalandı.  Sağlık emekçisi Şahin Salman, geçtiğimiz günlerde  Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine görev yaptığı hastanede tedavi altına alındı.

  Durumu ağırlaştı, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi 

Durumu ağırlaşan radyoloji teknisyeni Şahin Salman, önce yoğun bakım ünitesine kaldırıldı, daha sonrasında ise tedavisine entübe edilerek devam edildi. Durumu gittikçe ağırlaşan sağlık emekçisi için Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ve görev yaptığı Şehitkamil Devlet Hastanesi'nin talepleri doğrultusunda Ankara'ya sevk edilmesi kararı alındı. Şahin Salman, daha sonra tedavi gördüğü hastaneden 112 ambulansı ile havalimanına nakledilerek ambulans uçağa teslim edildi. Salman, Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen ambulans uçakla Gaziantep'ten Ankara'ya sevk edildi. 

 Tedavisi Ankara'da devam edecek 

Sağlık Bakanlığı'ndan istenen ambulans uçak ile Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edilen sağlık emekçisi Şahin Salman'ın tedavisine Pandemi Servisi Yoğun Bakım ünitesinde devam edileceği öğrenildi.(Memo Haber)

Editör: TE Bilisim