Promosyonda Türkiye Rekoru Kırıldı
Sağlık personeli banka promosyon ihalesi Kırşehir Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan rekor ücretle 6 bin 900 lira ile tamamlandı. Yapılan promosyon anlaşmasına ile 5 yıllık yapılan anlaşmalar içerisinde Türkiye genelinde rekor kırılarak, tek seferde 5 yıllığına 6.900 lira sağlık çalışanlarına ödeme yapılacak.
Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kurumlarda çalışan 2688 personeli ilgilendiren promosyon ihalesinde,Türkiye rekoru kırıldı ve kişi başı 6900 TL ile anlaşma sağlandı. İhaleye İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali Bulut, Destek Hizmetleri Başkanımız Yunus Dağ, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdür Yrd. Nevzat Kurt, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, banka temsilcileri ve ilgili birim personeli katıldı. Söz konusu ihale Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nde yapıldı. Yapılan promosyon ihalesi kişi başı tek seferde ödenecek 6900 TL ile 5 yıllığına Ziraat Bankası ile anlaşma sağlandı. Maaş promosyonları Ocak ayında tek seferde 6900 TL çalışanlarımızın hesabına yatırılacak.. Bu sayede Kırşehir’e Ocak ayında toplamda 18.400.000 TL ilâve nakit akışı sağlanmış olacak.

Tüm çalışanlara hayırlı ve uğurlu olsun.

Promosyon nedir?

Kamu görevlilerinin aylık ve ücretleri, bankalar vasıtasıyla ödenebilmektedir. Bu amaçla kamu kurum ve kuruluşları ile bankalar arasında aylık ve ücret ödeme protokolleri yapılmakta, bu protokoller uyarınca verilecek bankacılık hizmetlerinin yanı sıra "promosyon" adı altında ayni ve/veya nakdi ek mali imkânlar da sağlanabilmektedir.


 

Editör: TE Bilisim